Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Запитване относно акумулатор

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

jenshen73 написа:
    Хайде сега си напишете и регистрационните номера, че поне за апашите да има пълно инфо: хубав акумулатор и яка музика за отнасяне. Много неща не са ми ясни, едно от тях е - за чии дедов се слагат разни хипер усилватели и басове в колите, при положение, че аз съм максимум 2 часа дневно в колата. Колкото и добре да е - все звучи като "дум-дум-дум-дум-дум-дууум"...
    Нещо ти стана навик да се заяждаш с мен?Ми ей така за кеф съм си я сложил. Имаше период в който правех по 400-500 км дневно, тъй че..

Коментар

achov написа:
      jenshen73 написа:
      Хайде сега си напишете и регистрационните номера, че поне за апашите да има пълно инфо: хубав акумулатор и яка музика за отнасяне. Много неща не са ми ясни, едно от тях е - за чии дедов се слагат разни хипер усилватели и басове в колите, при положение, че аз съм максимум 2 часа дневно в колата. Колкото и добре да е - все звучи като "дум-дум-дум-дум-дум-дууум"...
      Нещо ти стана навик да се заяждаш с мен?Ми ей така за кеф съм си я сложил. Имаше период в който правех по 400-500 км дневно, тъй че..
      Аз? С теб? Съвсем несъзнателно е, извинявай! Не се заяждам, не още
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Ми като крастата е, хване ли те трудно пуска.Пък и не мисля че бих те разубедил в мнението ти за дум дум колкото и да говоря

Коментар

lametobg написа:
          Ми като крастата е, хване ли те трудно пуска.Пък и не мисля че бих те разубедил в мнението ти за дум дум колкото и да говоря
          Възможно е да си прав, но на фона на времето, което съм в колата - нямам нужда и там от хай-фай
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

А проблем ли е ако се сложи 74ah акумулатор на мареа 1.8 бензин?И ще може ли да се зарежда качествено?
            Fiat Marea 1.8 16v HLX
            Hyundai Terracan 2.9 CRDI

Коментар

Working...
            X