Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Запитване относно акумулатор

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Запитване относно акумулатор

Здравейте колеги. Днес ми предстои закупуване на акумулаторна батерия (Акумулатор по наше).Въпросът ми е 70Ah ще се побере ли във фиатката ми (Bravo 1.6 16v 103 hp 22.12.1999г.) ?Благодаря предварително. Грешен раздел - преместена.Модерраторски екип на fiat-bg.org

Би трябвало да влезе. Моят е 62Ah и има още място.
    Alfa 159 SW 2.4 Ti
    Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
    "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Добре де.Навсякъде при закупуване на батерия изискват да си там с автомобила за да извършат замервания на динамото.Та като отидеш с автомобила ,мери на място и ще избереш най-добре пасващият за теб.Друга бира е ,че дори на 1.8 мотора го дават със по малко Ah.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
        Добре де.Навсякъде при закупуване на батерия изискват да си там с автомобила за да извършат замервания на динамото.Та като отидеш с автомобила ,мери на място и ще избереш най-добре пасващият за теб.Друга бира е ,че дори на 1.8 мотора го дават със по малко Ah.
        Не, че нещо, но нали за това е този форум? Да се допитам до вас, дали дадено нещо е възможно.Правя го с цел, защото в багажерията карам 500 ватов усилвател + 400ватова каса...

Коментар

achov написа:
          krasio_79bs написа:
          Не, че нещо, но нали за това е този форум? Да се допитам до вас, дали дадено нещо е възможно.Правя го с цел, защото в багажерията карам 500 ватов усилвател + 400ватова каса...
          Ми кажи ,че имаш цял оркестър у багажника .Ние няма как да го знаем,а по каталог си за по слаб акумулатор.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

С риск за спам...................... xahxahxhaxhaxhahxahxhaxhahxahxaxhaxhahxhaxhahxahxh ax Направо сълзи ми потекоха от смях :DКъм 14:30, 15:00 ще пристигне акумулатора, след това ще споделя тук, дали е "Влезнал"

Коментар

Ще влезе, аз съм с такъв, ама съм с дизел. Едва ли стойките са различни.
              00' Bravo 105 JTD

Коментар

Аз в момента съм с 100Ah (колата от подписа). Влезна малко трудно, но все пак влезна.
                ex '96 Bravа 1.6 16V LPG

Коментар

71 ah успешно влезна

Коментар

аз това си го мисля отдавна но при мен са сложили компютъра на ГИ точно зад акумулатора и са ми изяли към 5-6 см. място. за лятото мисля да съм измислул преработката и да сложа и аз нещо 60+ че с тези фабрично 44 нищо не става особено зимата.п.с.а и като споменахте оркестри по багажниците още по зле моя не е пълен състав само квартет е за сега
                    Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                    182A4.000 IAW49F
                    LPG - Lovato EasyFast
                    ----------------------------
                    "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Ми колега и аз съм с 500ватов усилвател в багажника на 1.9тд но карам с 62а/ч. Освен това при запалена кола усилвателя не цеди от акумулатора а от алтернатора. Почти съм сигурен че си направил грешка и акумулатора ти няма да се дозарежда.

Коментар

Колкото повече, толкова повече (фундаментално правило при наличие на повечко музика в колата). Аз съм с 60/540 на нафтовата печка но живот и здраве при добра оферта ще скоча на нещо 72,74/700А .
                        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Мда просто ще се зарежда по - бавно. Ако не ме лъже паметта, акумнулатора се зарежда напълно при 3000 оборота и 15 минути каране извънградско. На този да речем 20 минути ще му трябват. А и пак по спомени, колкото по - бавно се зарежда един акумулатор толкова по добре за него.да не говорим каква благинка е екстра амперите при палене зимата
                          Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                          182A4.000 IAW49F
                          LPG - Lovato EasyFast
                          ----------------------------
                          "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

lametobg написа:
                            Ми колега и аз съм с 500ватов усилвател в багажника на 1.9тд но карам с 62а/ч.
                            И аз съм така и нямам проблеми.
                            Alfa 159 SW 2.4 Ti
                            Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                            "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Хайде сега си напишете и регистрационните номера, че поне за апашите да има пълно инфо: хубав акумулатор и яка музика за отнасяне. Много неща не са ми ясни, едно от тях е - за чии дедов се слагат разни хипер усилватели и басове в колите, при положение, че аз съм максимум 2 часа дневно в колата. Колкото и добре да е - все звучи като "дум-дум-дум-дум-дум-дууум"...
                              Steliyan's Life!
                              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
                              X