Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фланци за джанти

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фланци за джанти

Здравейте колеги В момемта съм с фланци дебели 10-15 мм и са 4х98 и съм с 15" джанти и се чудя дали мога да си направя нови фланци пак 10-15 мм дебели, но 4х100 като размер за да си сложа 17" джанти ако някой е запознат и ми даде инфо ще съм много благодарен
    Bravo 1.8 GT

Re: Фланци за джанти

alekspich написа:
    Здравейте колеги В момемта съм с фланци дебели 10-15 мм и са 4х98 и съм с 15" джанти и се чудя дали мога да си направя нови фланци пак 10-15 мм дебели, но 4х100 като размер за да си сложа 17" джанти ако някой е запознат и ми даде инфо ще съм много благодарен
    4x100колега са за голф пасат венто и ще ти е малко трудно да ги сложи бес да ти бият пробвавал сам да си слагам на моята но нестава от зат несе осеща толко но отпрет щеше да ми испадне волана
    zdraveite

Коментар

Re: Фланци за джанти

gogalov написа:
      4x100колега са за голф пасат венто и ще ти е малко трудно да ги сложи бес да ти бият пробвавал сам да си слагам на моята но нестава от зат несе осеща толко но отпрет щеше да ми испадне волана
      Мисля, че проблемът е разрешим с фланци, които освен да са дистанциращи са и преходни от 4х98 към 4х100. Дал съм два линка на колегата, на ЛС.

Коментар

Working...
      X