Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви крушки за фарове.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какви крушки за фарове.

Колеги видях че ми е изгоряла едната крушка на фара за къси светлини и ви моля за съвет с какви да ги сменя че нещо много слаби ми се виждат.Колата е брава с Н1 цокъл.А ако знаете и цените ще най-добре.Благодаря.

Re: Какви крушки за фарове.

valeri.conchev написа:
    Колеги видях че ми е изгоряла едната крушка на фара за къси светлини и ви моля за съвет с какви да ги сменя че нещо много слаби ми се виждат.Колата е брава с Н1 цокъл.А ако знаете и цените ще най-добре.Благодаря.
    NARVA +50%илиBosch Plus 90
    Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Аз от 2 дни съм с Осрам Найт Брейкър Плюс и съм адски доволен от светенето. Цената е между 11(Метро) и 16 лв. на бройка.
      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

чувал съм че тези осрам са светели силно но бързо горели

Коментар

valeri.conchev написа:
          чувал съм че тези осрам са светели силно но бързо горели
          правилно си чул
          Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Един глас за Нарва - взимам ги от Бриколаж.
            Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Като си взех стилото му купих нови крушки за късите ОСРАМ за общо няма да казвам колко пари...след два месеца ги смених с GE general electric, защото изгоряха, изключително съм доволен до момента. Светят доста добре явно издържат повече от осрам и цената им е в пъти по добра. ПС. Бравата също я бях оборудвал с ОСРАМ преди време като дадох една торба пари за къси и дълги...след няколко месеца заминаха и сега също са сменени с GE (General Electrics)...
              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

От няколко години съм с OSRAM SILVERLIGHT.Крушките светят по-добре от оригиналната Нарва.Нямам изгоряла крушка до сега. Ако има значение,купени са от Германия.
                Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Явно има значение къде са произведени-предишният ми Фиат го карах 18 г. без да съм сменял и 1 крушка.Не им помня марката но на тях пишеше Made in Japan.
                  Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
                  ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

Благодаря за предложенията но все пак ще опитам с осрам найт брейкър.

Коментар

Working...
                    X