Колеги видях че ми е изгоряла едната крушка на фара за къси светлини и ви моля за съвет с какви да ги сменя че нещо много слаби ми се виждат.Колата е брава с Н1 цокъл.А ако знаете и цените ще най-добре.Благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви крушки за фарове.
Collapse
X
-
Re: Какви крушки за фарове.
valeri.conchev написа:Колеги видях че ми е изгоряла едната крушка на фара за къси светлини и ви моля за съвет с какви да ги сменя че нещо много слаби ми се виждат.Колата е брава с Н1 цокъл.А ако знаете и цените ще най-добре.Благодаря.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
-
Като си взех стилото му купих нови крушки за късите ОСРАМ за общо няма да казвам колко пари...след два месеца ги смених с GE general electric, защото изгоряха, изключително съм доволен до момента. Светят доста добре явно издържат повече от осрам и цената им е в пъти по добра. ПС. Бравата също я бях оборудвал с ОСРАМ преди време като дадох една торба пари за къси и дълги...след няколко месеца заминаха и сега също са сменени с GE (General Electrics)...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар