Перото на задната чистачка на бравата мисля че е 48 см .. прав ли съм защото тея дни ще ида да си купя една графитна чистачка и да сменя гумичките
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за чистачки
Collapse
X
-
А какво е предназначението на пластмаската,която е на рамото на шофьорската чистачка-една малка пластмасичка,дето държи чистачката като в клещи да не шава насам натам все едно.Питам защото при мен я счупих без да искам,докато демонтирах чистачките.Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
valentino321 написа:А какво е предназначението на пластмаската,която е на рамото на шофьорската чистачка-една малка пластмасичка,дето държи чистачката като в клещи да не шава насам натам все едно.Питам защото при мен я счупих без да искам,докато демонтирах чистачките.Hristian_Aleksiev написа:freeedom написа:да ви питам още нещо преди време като ми свалиха чистачките на шофиорската имаше една пласмаса която явно за красота стой от къде може да се намери такава
Коментар
-
Да видях го това,но може би колегата е имал в предвид онази пластмаска дето забира въздуха при висока скорост и е като перо,а това за което питам аз една малка пластмасичка.Хваната е като щипка на самото рамо на шофьорската чистачка.Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар