Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане за чистачки

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Перото на задната чистачка на бравата мисля че е 48 см .. прав ли съм защото тея дни ще ида да си купя една графитна чистачка и да сменя гумичките

Коментар

А какво е предназначението на пластмаската,която е на рамото на шофьорската чистачка-една малка пластмасичка,дето държи чистачката като в клещи да не шава насам натам все едно.Питам защото при мен я счупих без да искам,докато демонтирах чистачките.
      Fiat 1.4 12V
      Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
      Да си втори значи да си първи сред загубилите.
      Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене

Коментар

valentino321 написа:
        А какво е предназначението на пластмаската,която е на рамото на шофьорската чистачка-една малка пластмасичка,дето държи чистачката като в клещи да не шава насам натам все едно.Питам защото при мен я счупих без да искам,докато демонтирах чистачките.
        ето колегата обясни
        Hristian_Aleksiev написа:
        freeedom написа:
        да ви питам още нещо преди време като ми свалиха чистачките на шофиорската имаше една пласмаса която явно за красота стой от къде може да се намери такава
        Тая пластмаса не е декоративна. тя служи за по-добро притискане на чистачката към стъклото при високи скорости. Може да се намери във всеки едни магазин за аксесоари. слага се на чистачки с метално рамо. на бананите не може да се закрепи, те са си с достатъчно аеродинамично притискане и там не е нужна тази пластмаса

Коментар

Да видях го това,но може би колегата е имал в предвид онази пластмаска дето забира въздуха при висока скорост и е като перо,а това за което питам аз една малка пластмасичка.Хваната е като щипка на самото рамо на шофьорската чистачка.
          Fiat 1.4 12V
          Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
          Да си втори значи да си първи сред загубилите.
          Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене

Коментар

Против усукване мисля, че е. Не съм сигурен.

Коментар

Абе пичове като свалях перото на задната чистачка счупих 2 от тея щифчета който държът перото ... дайте акъл как да действам при тва положение

Коментар

AXM auto или някой друг доставчик. поръчваш си една нова и напред
                Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
                Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

В краен случай да не давам пари я побългарих временно .. направих си 2 самоделни щифтчета и сложих ново перо :D

Коментар

Working...
                  X