Здравейте колеги дойде време да сменям чистачките на брава 1.6 интересува ме какъв трябва да е размера на шофьорската и пасажерската чистачка :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за чистачки
Collapse
X
-
Фабричните са с размери 58/48. Аз съм с 60/48 банани и няма проблем. За отзад си играя да сменям перото. Купувам си едни китайчета обикновени за 6 лв двете. графитни. и си ги разпарчетосвам, отрязвам си колкото старата и така. Иначе е измислена да се сменя цялата чистачка барабар с рамото. Некви 15-20 лв струваше цялото нещо. И май е по добре такава да се вземе щото пластмасовото рамо с времето се изяжда, появяват се едни луфтове и перото не ляга както трябва на стъклото
Коментар
-
Мисля че оригинално са 60/48 чистачките. Аз съм с 61/48, и един път ми се застъпиха, ама отдавам го на това че дясната беше леко излязла от "леглото". Не си спомням точните размери, ама са писани в няколко теми из форума.А за да сте сигурни че всичко е наред, просто лявата чистачка, трябва да обере всичко надолу, което дясната оставя по стъклото. Че иначе оставя една 3-4 см-ова черта вода в горната част, която почва да тече надолу по стъклото, точно пред вашите очи, и дразни. Вече дали ще са 58/48, 60/48 не е от голямо значение.freedom написа:да ви питам още нещо преди време като ми свалиха чистачките на шофиорската имаше една пласмаса която явно за красота стой от къде може да се намери такава
Коментар
-
freeedom написа:да ви питам още нещо преди време като ми свалиха чистачките на шофиорската имаше една пласмаса която явно за красота стой от къде може да се намери такава
Коментар
-
veselin10 написа:wazmo написа:61, 48
Коментар
-
ogi28b написа:veselin10 написа:wazmo написа:61, 48
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар