А какво е предназначението на пластмаската,която е на рамото на шофьорската чистачка-една малка пластмасичка,дето държи чистачката като в клещи да не шава насам натам все едно.Питам защото при мен я счупих без да искам,докато демонтирах чистачките.
Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
А какво е предназначението на пластмаската,която е на рамото на шофьорската чистачка-една малка пластмасичка,дето държи чистачката като в клещи да не шава насам натам все едно.Питам защото при мен я счупих без да искам,докато демонтирах чистачките.
ето колегата обясни
Hristian_Aleksiev написа:
freeedom написа:
да ви питам още нещо преди време като ми свалиха чистачките на шофиорската имаше една пласмаса която явно за красота стой от къде може да се намери такава
Тая пластмаса не е декоративна. тя служи за по-добро притискане на чистачката към стъклото при високи скорости. Може да се намери във всеки едни магазин за аксесоари. слага се на чистачки с метално рамо. на бананите не може да се закрепи, те са си с достатъчно аеродинамично притискане и там не е нужна тази пластмаса
Да видях го това,но може би колегата е имал в предвид онази пластмаска дето забира въздуха при висока скорост и е като перо,а това за което питам аз една малка пластмасичка.Хваната е като щипка на самото рамо на шофьорската чистачка.
Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар