Аз лично спазвам препоръката на производителя.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
На какво налягане държите гумите си ?
Collapse
X
-
Винаги съм спазвал препоръката на производителя. С Пандата съм правил експерименти и повярвайте ми, много е важно правилното налягане при 4х4. При задвижване на едната ос не е толкова страшно, може да вдигне разхода и тем подобни, но при 4х4 директно може нещо да се строши, когато е зацепена разбира се. Налягането предписано в книжката е перфектно.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:Винаги съм спазвал препоръката на производителя. С Пандата съм правил експерименти и повярвайте ми, много е важно правилното налягане при 4х4. При задвижване на едната ос не е толкова страшно, може да вдигне разхода и тем подобни, но при 4х4 директно може нещо да се строши, когато е зацепена разбира се. Налягането предписано в книжката е перфектно.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
nedialk00
-
Предни 2.4 задни на 2.2, това за JTD-то с гуми 195/50/15.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
С Мареата държа отзад 2,5 отпред 2,3 защото постоянно е с товар двама възрастни и две деца на 12 години плюс бебе на 5 месеца.Според мен по-високото налягане естествено не много е по-добре отколкото мека гума.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
nedialk00
Реклама
Collapse
Коментар