Tи имаш 3 избора:195/65/15205/55/16215/45/17Всичко друго ще ти смята грешно разхода на борд компа.Ако пък имаш АСР/ЕСП става много весело ако сложиш различни по размер предни и задни гуми.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зимни гуми-Мнения
Collapse
X
-
Благодарско за бързия отговор .. Няма Асере мислех си за по тънки 185-ци примерно/? Би трябвало да са по- гуми от 195 ците с 1 см?? Доколкот знам тва е сантиметри напречно на гумата .. не че ще сложа 145-ци за сега съм се спрял на Алпин А4 195.65.15 за 135 кинта през нетя дават им дот 3511 .. имат и зелена точка до вентила ..Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon
Коментар
-
колега benzol и аз съм с мареа и се чудя с какви гуми да я обуя в avtogumi.bg са пуснали на промоция PIRELLI аз мисля че са добри като качество и цена в момента съм с гуми 185/65/14 а тези които се предлагат са 175/65/14 според калкулатора на сайта стават само се опасявам че колата ще стане още по ниска погледни ги може да ти харесат и на тебhttp://www.avtogumi.bg/oscommerce/zi...5-p-51588.html
Коментар
-
Аз преди 2 години си купих две зимни гуми KORMORAN Snowpro от метро 155 - 80 - 13 м+с за около 90 лв двете карам ги като предни и през лятото и се държат идеално в зимни условия. Като за през лятото не са много добри, но стават. минал съм около 40000 км и са изтъркани наполовина. Другата есен ще ги сменям
Коментар
-
3 години с Gislaved Eurofros 3 - никакви ядове, нито един път не съм закъсал. Държат се много добре на сняг. На мокро са малко по-зле.2 години с Barum Polaris 2 - първата зима ставаха, втората не толкова. Като цяло не ми харесват, особенно на мокро.Тази година с Continental TS800 :D Според тестовете са най-добрите. Ще ги видим как ще се държат. Общо взето с нетърпение чакам да завали.На другата колата 3 години с Michelin Alpin A3 - на мокро и сухо перфектни. На сняг са малко по-зле, но птък колата има ESP и няма ядове.Тази година за сега е със Semperit Speed Grip - за сега нищо не знам за тях, освен че каучук на пипане е много мек.Другата която карам често пък е quattro с чисто нови Dunlop Winter Sport 3D - няма такава комбинация. Колата не мърда във всякакви условияEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
ми до 5 дена ще трябва да се сдобия с тях само че кои да взема Gislaved Euro*frost 3 или Gislaved Euro*frost 5 ще се кара повече в града да има 1-2 пътувания през зимния сезон до североизточна БългарияСамо да спомена че има и Dayton Dw510 на същите цени само че каучока е много по твърд и са били по тежки от другите и продавача в метро ми препоръча Гиславеда пред Дайтона
Коментар
-
айде бе колега, не ги ли взе тея зимни гуми....тя зимата свърши - ти си още с галошите...взимаш кинтите - взимаш гумите и ги слагаш... след това има значение дали ще ги събуеш навреме - да не ги опечеш и как ще ги съхраняваш лятото...щото и най добрата гума може да и видиш сметката за един сезон...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
гуми
benzol написа:ми до 5 дена ще трябва да се сдобия с тях само че кои да взема Gislaved Euro*frost 3 или Gislaved Euro*frost 5 ще се кара повече в града да има 1-2 пътувания през зимния сезон до североизточна БългарияСамо да спомена че има и Dayton Dw510 на същите цени само че каучока е много по твърд и са били по тежки от другите и продавача в метро ми препоръча Гиславеда пред Дайтона
Коментар
-
На Зетата сега съм с Норд фрост 3 които ме съмнява ,че са пържени това лято.За първа зима ще съм с този автомобил и тези гуми да видим какво ще стане.Затворят ли проходите само перка на покрива помага :DFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар