Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зимни гуми-Мнения

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз съм за горното мнение, като ще добавя, че Ханкука който карам е в пъти по-добър от прехваления Ултрагрип7+. Поне на базата напоследната зима и по мое усмотрение.

Коментар

simeon3000 написа:
      Отпред съм с BF Goodrich g-force winter. На сняг не са най-добрите , но пък на мокро и сухо са много добре. Карам предимно по магистрали и почистени пътища и предпочитам гуми за мокро пред гуми за сняг.
      Да, и аз смятам да търся гума за мокро, но нищо не разбирам от грайфери за жалост...Не знае ли някой, коя е най-добрата зимна гума за мокри пътища, по възможност, не с нулеви качества върху снях и лед?

Коментар

lithrone написа:
        Не знае ли някой, коя е най-добрата зимна гума за мокри пътища, по възможност, не с нулеви качества върху снях и лед?
        За мен е тази: http://www.youtube.com/watch?v=PAmt3...730/index.html

Коментар

lithrone написа:
          simeon3000 написа:
          Отпред съм с BF Goodrich g-force winter. На сняг не са най-добрите , но пък на мокро и сухо са много добре. Карам предимно по магистрали и почистени пътища и предпочитам гуми за мокро пред гуми за сняг.
          Да, и аз смятам да търся гума за мокро, но нищо не разбирам от грайфери за жалост...Не знае ли някой, коя е най-добрата зимна гума за мокри пътища, по възможност, не с нулеви качества върху снях и лед?
          Би трябвало да е тази http://www.uniroyal.de/generator/www...ntertires.html
          Lancia Kappa 2.4JTD
          Lancia Dedra Integrale 2.0 S.W.
          Fiat Croma 2.0 i.e. - ex.

Коментар

Колеги дайте съвет кои зимни гуми да си взема:G-FORCE WINTER GO - ГУДРИЧKLEBER KRISALP HP2WEATHER-MASTER SNOW - КУПЪРСтава въпрос за 175*65 R14 Фиат Пунто 1.9жтд 2000

Коментар

Днес ходих да гледам за гуми и намерих тези модели цените ги има на картинкитемоля да изкаже мнение за тези модели не за други.мен най-вече ме интересува МАТАДОР и BFGOODRICH харесват ми заради шарката
              Прикачени файлове

Коментар

Вече втора зима ще карам с Барум Поларис 2 185/65/14 и бих казал, че за цената си са екстра. И в мокро се е налагало екстремно да спирам и се държаха добре, и в дупки съм влизал засега нямат балони. Около 80лв им беше цената в Диана.
                Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

///// написа:
                  Tornado написа:
                  Тази тема за гумите е много обширна.За мен лично защото пътувам през Шипка и Хаинбоаз ми е най-добре всяка зима да съм с нови гуми.Вече 3 година търкалям Нокиан и Гиславед отзад и виждам ,че гумите колкото и да имат прилична дълбочина на протектора не успяват така както бяха като нови.
                  Абсолютно си прав. Джиславедите са за три зими. За четвъртата се нуждаят от опитен водач в кишата. Аз ще ги слагам за пети сезон, но си мисля за Пирели 190 уинтърсноуконтрол! Пък и нашия Куни си нямаше работа и ми пусна мухата за сотодзеро!
                  Живко, днеска ходих да си купувам болтове за джанти - гледам ги Соттозерото 195/65 - 15-ки са по 160 пари
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

аз карам браво 1.9 тд и максимума ми е на 65 на 14 отпред съм с ултра грип 6 185/65 . а отзад си взех малоя креста 220 2-ра ръка само че 175/65 искам да ви попитам какво ви е мнението за малоя-та, как се справят зимата и т.н. с ултра грипа карам 3 сезон а са дот 02.и съм много доволен.благодаря ви предварително ако ми споделите мненията и впечатленията ви от този модел малоя[/b]

Коментар

10 годишна гума и доволен за мен са 2 несъвместими неща.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

колеги никои нищо не каза за гумите които питах по горе Матадор и БФГООДРИЧ

Коментар

benzol написа:
                          Днес ходих да гледам за гуми и намерих тези модели цените ги има на картинкитемоля да изкаже мнение за тези модели не за други.мен най-вече ме интересува МАТАДОР и BFGOODRICH харесват ми заради шарката
                          Аз не бих се колебал. Взимай BF-a и това е !Къде ги гледа тези цени и със монтаж и баланс ли са, че аз се спрях на контиуйнтър от медина, но се оказа, че в цената не е включен монтаж и се отказах. Още се чудя, какво и от къде да купя.

Коментар

ами наскоро отвориха нов център за гуми по бул.България посока Рогошко шосе намира се отляво това се цени с монтаж но без тежестите за баланс на джантите и вентилите те се заплащат по 1лев всякото иначе и аз не съм решил от къде да си взема за сега обикалям и оглеждам

Коментар

Аз Колеги преди 2 сезона купих нови Фулда Кристал Монтеро 2 и да ви каза не са мръднали сигурно ще искарам още 2 сезона и са адски стабилни пробвал съм ги и в дълбок сняг добре теглят ама не помня точно цената май беше някаде около 70 80 евро за две.
                              Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!

Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
                              Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години

Коментар

Чисто теоретично, не би следвало ли по-тясна зимна гума да се държи по-добре от по-широката? За мен съм си решил алпин а4 главно поради факта че са най издръжливи и са доста добра гума за три сезона не знам но 2 със сигурност ще съм сигурен в гумите си .. та идеята ми е дали да не взема по-тънки или ..?!
                                Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon

Коментар

Working...
                                X