Колега давам ти съвет за зимни гуми Gislaved. Миналата зима карах с тях на служебната кола. Както се сещаш служебната кола се кара много и на различни места. Не съм имал проблеми нито в дълбок сняг ,нито на лед , а на мокро нямат склонност към аквапланинк.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зимни гуми-Мнения
Collapse
X
-
pakumba написа:ivo_drag написа:Привет колеги.Намерил съм Debica Frigo 2 по 79 лева бройката,но са произведени втори месец 2010 година.Да ги купувам ли?браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Тази тема за гумите е много обширна.За мен лично защото пътувам през Шипка и Хаинбоаз ми е най-добре всяка зима да съм с нови гуми.Вече 3 година търкалям Нокиан и Гиславед отзад и виждам ,че гумите колкото и да имат прилична дълбочина на протектора не успяват така както бяха като нови.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Тази тема за гумите е много обширна.За мен лично защото пътувам през Шипка и Хаинбоаз ми е най-добре всяка зима да съм с нови гуми.Вече 3 година търкалям Нокиан и Гиславед отзад и виждам ,че гумите колкото и да имат прилична дълбочина на протектора не успяват така както бяха като нови.
Коментар
-
Tornado написа:Тази тема за гумите е много обширна.За мен лично защото пътувам през Шипка и Хаинбоаз ми е най-добре всяка зима да съм с нови гуми.Вече 3 година търкалям Нокиан и Гиславед отзад и виждам ,че гумите колкото и да имат прилична дълбочина на протектора не успяват така както бяха като нови.
Коментар
-
slonikon написа:pakumba написа:ivo_drag написа:Привет колеги.Намерил съм Debica Frigo 2 по 79 лева бройката,но са произведени втори месец 2010 година.Да ги купувам ли?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
lithrone
Надъхахте ме с тези континентали, но това, което разбирам от сайта е, че контиуинтъра е 4 модела и 14" има само от TS800.Предвиден е за малки автомобили. Аз карам Мареа и се чудя, дали да не се насоча към друга гума...Дайте малко акъл, каква да я свърша Дали да взема четири контита, или има по-добър вариант 14" за Мареа?Какво ще кажете за KLEBER 185/65R14 KRISALP HP2?
Коментар
-
Отпред съм с BF Goodrich g-force winter. На сняг не са най-добрите , но пък на мокро и сухо са много добре. Карам предимно по магистрали и почистени пътища и предпочитам гуми за мокро пред гуми за сняг.Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар