Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зимни гуми-Мнения

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега давам ти съвет за зимни гуми Gislaved. Миналата зима карах с тях на служебната кола. Както се сещаш служебната кола се кара много и на различни места. Не съм имал проблеми нито в дълбок сняг ,нито на лед , а на мокро нямат склонност към аквапланинк.
    FIAT STILO 1.9JTD 2002

Коментар

Сега е момента да си купувате гуми за зимата.Видях ДОТ 0911 след поредния сняг и хаос в северна България.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

ivo_drag написа:
        Привет колеги.Намерил съм Debica Frigo 2 по 79 лева бройката,но са произведени втори месец 2010 година.Да ги купувам ли?
        не
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

В Кауфланд дебицата е на 75 лв. на примоция за 175/65/14 и в метро гиславед на тази цена.
          --Старата ръжда любов не хваща!--
          156 sportwagon 1,9 jtd 115
          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

pakumba написа:
            ivo_drag написа:
            Привет колеги.Намерил съм Debica Frigo 2 по 79 лева бройката,но са произведени втори месец 2010 година.Да ги купувам ли?
            не
            а що не? в смисъл - доста хора тук караме по три сезона с едни гуми, и те си стоят над половин година закачени някъде. кво значение има една година повече седене някъде, без да са употребявани?
            браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Тази тема за гумите е много обширна.За мен лично защото пътувам през Шипка и Хаинбоаз ми е най-добре всяка зима да съм с нови гуми.Вече 3 година търкалям Нокиан и Гиславед отзад и виждам ,че гумите колкото и да имат прилична дълбочина на протектора не успяват така както бяха като нови.
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                Тази тема за гумите е много обширна.За мен лично защото пътувам през Шипка и Хаинбоаз ми е най-добре всяка зима да съм с нови гуми.Вече 3 година търкалям Нокиан и Гиславед отзад и виждам ,че гумите колкото и да имат прилична дълбочина на протектора не успяват така както бяха като нови.
                колега то всеки иска да си купува всяка зима нови гуми обаче ми се струва че не е по джоба на всеки българин като мен например затова я пуснах темата да се дадат мнения за ниския клас гуми до 100 лв най много,аз само забравих да спомена че карам повече в града най много 1-2 да мина през Шипка за 1 сезон.

Коментар

Tornado написа:
                  Абсолютно си прав. Джиславедите са за три зими. За четвъртата се нуждаят от опитен водач в кишата. Аз ще ги слагам за пети сезон, но си мисля за Пирели 190 уинтърсноуконтрол! Пък и нашия Куни си нямаше работа и ми пусна мухата за сотодзеро!

Коментар

slonikon написа:
                    pakumba написа:
                    ivo_drag написа:
                    не
                    а що не? в смисъл - доста хора тук караме по три сезона с едни гуми, и те си стоят над половин година закачени някъде. кво значение има една година повече седене някъде, без да са употребявани?
                    и четвърти ще ги карам. Ама защо да си купувам гуми, като са вече стари, при все, че мога да си ги купя нови. Да ги пуснат 20% надолу в цената и може
                    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                    Fiat Bravo'97 1,6 16v
                    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

http://www.peter.and.bilyana.net/ind...i-za-20112012/ Ето една интересна класация за 20112012!

Коментар

тс830 - невероятна гума, не съм очаквал ламя като мен да усети разлика, но ......
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Еми тя си е номер 1, аз от ескимото на Сава съм си доволен като съотношение парикачество.

Коментар

Ми т’ва казвам - Сава/Америка/Барум/Корморан са по 100лв грубо 195/65/15Контито е 125лв., а разлика има
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Надъхахте ме с тези континентали, но това, което разбирам от сайта е, че контиуинтъра е 4 модела и 14" има само от TS800.Предвиден е за малки автомобили. Аз карам Мареа и се чудя, дали да не се насоча към друга гума...Дайте малко акъл, каква да я свърша Дали да взема четири контита, или има по-добър вариант 14" за Мареа?Какво ще кажете за KLEBER 185/65R14 KRISALP HP2?

Коментар

Отпред съм с BF Goodrich g-force winter. На сняг не са най-добрите , но пък на мокро и сухо са много добре. Карам предимно по магистрали и почистени пътища и предпочитам гуми за мокро пред гуми за сняг.
                                Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Working...
                                X