Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зимни гуми-Мнения

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

benzol написа:
    Аз да питам и друго може ли да си сложа 175/65 или 70 /14 вместо 185/65/14 че имат разлика в цената с по 15-30лв
    Може, но ако са ти широки джантите, ще има леко разпъване на гумата.Аз така карам 165/70/14 вместо 175/70/14 и нямам никакви проблеми със стабилността.Имам познати каращи с по разпъти гуми и казват, че нямат никакви проблеми.
    Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100

Коментар

Ако джантата е 6J, то ширина на гумата 175 е минималният размер гума за тази джанта. Аз карам с гума 175, но на джанта 5.1/2 J

Коментар

195 на 6J става ли ?
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Карах 2 сезона с Нокиан-W - страхотни гуми,най доброто с което съм карал,но за съжаление скъсах едната след удар в бордюр и сега другата чака да и намеря другар,защото никъде не успях да намеря други - дори нови.
          Marea Wekeend ELX 1.9 TD 100hp/97

Коментар

Във vktyres Барум Поларис са 86 лв парчето. По - евтини зимни май няма...
            Прикачени файлове
            M-Benz E 250 TD 150hp
            M-Benz 200d 75 hp
            Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

ogi28b написа:
              Ако джантата е 6J, то ширина на гумата 175 е минималният размер гума за тази джанта. Аз карам с гума 175, но на джанта 5.1/2 J
              Колега изобщо не знам каква е джантата мисля че си е оригинална на мареа с 4 отвора е за болтове

Коментар

Еми в такъв случай сигурно е 6J, даже може и 6 1/2 да е, не знам на този двигател какви джанти слагат оригинално. Не, че не става да и сложиш гума 175, но няма да е най-оптималното.

Коментар

emzo написа:
                  195 на 6J става ли ?
                  Идеални са!
                  Прикачени файлове

Коментар

Ей идеалка, това трябва да си го разпечатам и да си го лепня някъде
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

gumi

Здр.и аз по тия дни ще слагам гуми на пунтото,та имам 13-ки джанти и съм се спрял на Барум или Спортива какво мислите,става въпрос за най-евтините класове,а цената им е еднаква.

Коментар

миналата седмица видях в метро гиславед, гледах си моя размер 15/65/195 и бяха 100 и нещо лв, май 110 ли нещо подобно. Адски евтини, обаче правени в Румъния. Има и други марки като корморан и барум, минали години съм си вземал корморан 14/65/175 за по 63 лв парчето с гаранция и всичко, проблеми не съм имал. Гаранцията май беше към Диана. По-тънко от това никъде не съм намирал, няма и как...
                        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                        Fiat Bravo'97 1,6 16v
                        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Да така е,но в момента нямам никакво време да обикалям,кои според вас са по-добри Барум или Спортива?

Коментар

pakumba написа:
                            миналата седмица видях в метро гиславед, гледах си моя размер 15/65/195 и бяха 100 и нещо лв, май 110 ли нещо подобно.
                            За 130лв този размер от автогуми бг - Конти TS830 - много добра гума.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                              pakumba написа:
                              миналата седмица видях в метро гиславед, гледах си моя размер 15/65/195 и бяха 100 и нещо лв, май 110 ли нещо подобно.
                              За 130лв този размер от автогуми бг - Конти TS830 - много добра гума.
                              стига да не са и те правени във Филипините или нещо такова. Не знам всъщност какво значение има това, някак този Гиславед ми блъскаше на долнопробна гума. Кормораните бяха сръбски и копаеха яко, 3 сезона дотук.
                              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                              Fiat Bravo'97 1,6 16v
                              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Привет колеги.Намерил съм Debica Frigo 2 по 79 лева бройката,но са произведени втори месец 2010 година.Да ги купувам ли?

Коментар

Working...
                                X