Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зимни гуми-Мнения

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Зимни гуми-Мнения

Здравейте може ли да ми предложите гуми 185/65/14 ако може и цените да не надхвърлят 80-100лв на парче,на мен ми предложиха Тигър за 80лв обаче не знам колко са читави пък и гледам че и в метро се продават някви за по 90-97лв и не само там ами и в други вериги магазиниКакво мислите за Даитон,Сава,Корморан и други марки.

аз преди 2 години купих 2 гуми Семперит за 210 лв. така че за още около 5-10 лв на гума не виждам смисъл да се правят компромиси
    Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
    Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

topuzko написа:
      аз преди 2 години купих 2 гуми Семперит за 210 лв. така че за още около 5-10 лв на гума не виждам смисъл да се правят компромиси
      Съгласен съм с теб но аз искам да си взема 4 и като са с по 10 лв по скъпи става 40лв отгоре едно е да дадеш 350 друго е 400 ако става на въпрос искам да си взема и Michelin,Continental или Goodyear ама не са ми по джоба за това търся нещо по евтино

Коментар

Поизчакай малко!Миналата година в средата на ноември взех 4бр. Пирели Сотто Зеро 195/66 R15 на 116 лева броя с демонтаж, баланс и монтаж.Бяха отворили някаква промоция...В Баумакс гледах некви промоции днес...
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

да гледам че сега има някакви марангони но тях не съм ги чувал до сега

Коментар

Сава Ескимо S3 две зими без проблеми,на близо двутонната мултипла от подписа. 185/65/15 по около 80лв за гума.
            FIAT MULTIPLA 1.6 16v BIPOWER 2001

Коментар

Аз съм с Даитън и съм доволе.Не са кой знае какво но досега се справят чудесно.

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=761082#761082Допълвам ,че и тази зима(февруари) се справиха чудесно в планината.Без проблем ме качиха на Боровец и след това и на Паничище до лифта.Цената е около 100лв за брой.
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Nikolow написа:
                  Сава Ескимо S3 две зими без проблеми,на близо двутонната мултипла от подписа. 185/65/15 по около 80лв за гума.
                  И на мен ми харесва тая Сава ама за около 80 лева нещо не мога да я намеря.

Коментар

Тази година цените са стабилно нагоре, Сава е много добра гума, няма закъсване, но тази година 175/65/14 стартира от 100лв. на 80 лв. се намират само някакви китайци! Клебер е също добра и се намира с 5-6 лв. по евтино от Савата, Фаърстоун върви и той на 95лв. , Гиславед са около и под 90лв.
                    --Старата ръжда любов не хваща!--
                    156 sportwagon 1,9 jtd 115
                    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Някой може ли да сподели мнение за гумите Trayal?

Коментар

benzol написа:
                        от четенето по форумите- боклук. Аз 2-3 зими карам с Кроморанките и не се оплаквам, драпат яко.
                        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                        Fiat Bravo'97 1,6 16v
                        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                          benzol написа:
                          от четенето по форумите- боклук. Аз 2-3 зими карам с Кроморанките и не се оплаквам, драпат яко.
                          Мой приятел има пък Кроморанките и изобщо не бил доволен от тях сега ги продава а са на 1 сезон

Коментар

тазгодишния тест на ADAC е на размер 175/65/14 и 195/65/15SAVA S3+ (175/65/14) е с уникално лош резултат на мокра и заснежена настилка, за сметка на това се представя отлично на сухо и леди реално се намира в долната част на класиранетоПобедителят в теста Continental ContiWinterContact TS800 - цена 125 лева (185/65/14)ако купувах бюджетна гума бих заложил на Barum Polaris 3, може да се намери за около 85 лева в желания от теб размер
                            2015 Renault Megane Expression GT
                            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Аз да питам и друго може ли да си сложа 175/65 или 70 /14 вместо 185/65/14 че имат разлика в цената с по 15-30лв

Коментар

Working...
                              X