djaleks написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ценоразпис за Ремонтите
Collapse
X
-
смяна на ангренажен ремък + ролка-- 40 лв:/аз си купих ремъка и ролката за 105 лв./смяна на масло + маслен и въздушен филтър -- 47 лв. и така обслужването ми излезна 232 лв.във сервиз BOVIZ /посока КАТ/ ми искаха 330 лв. за протокола за сервиза Динекспрес един френд му слагаха ремъка и като тръгвахме от сервиза му превъртя ремъка забравили да го затегнатFIAT Brava 1.2i 16v 82hp
Коментар
-
Мусо 2000, адрес - Мико Папо номер 2. Работи с магазина на Стамболийски 155. Смяна на предни накладки плюс затягане на ръчната към купето - 30 лева ( а уж се познаваме, вече колко коли карам при него )Вижда ми се дебеличко...За смяна на ангренажен и ролки ми иска най-малко 80 лева.... Ще си помисля дали да го търся Марио за такива услуги вече...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
crush написа:Мусо 2000, адрес - Мико Папо номер 2. Работи с магазина на Стамболийски 155. Смяна на предни накладки плюс затягане на ръчната към купето - 30 лева ( а уж се познаваме, вече колко коли карам при него )Вижда ми се дебеличко...За смяна на ангренажен и ролки ми иска най-малко 80 лева.... Ще си помисля дали да го търся Марио за такива услуги вече...N.Y. State of Mind
Коментар
-
Какъв Перник те гони ???? Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Та то в профила си ми пише, че съм от София...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар