Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ценоразпис за Ремонтите

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

цени във Велинград

мисля че цената е добра за труда за Велинграда частите ги взех от Стамболийски с от стъпка та смян а на -задни амортисьори -задни лагери с главинаата -предни лагери на главината - тампони на амортисьорите с прахуоловителите -на носача накрйиника с тампона към купето /незнам как се казва точно / общо 80 лв и 4 часа работа и то в Събота с предварително обаждане останаха от предвидените пари още 20плв и за газ 260 км а и се видяхме с приятели .- сега направих сметка от цените на Д&Н цена за всичко около 150 лв
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Dimitar72 написа:
      Към колегите от Варна...пичове някой да има информация за това къде мога да продухам дюзите на Типото.Пишете за мнения и препоръки...благодаря ви.
      Типо-то дизелово ли е?

Коментар

Сервиз D&N - Младост 2 зад Шел.Много добро обслужване, внимание към клиента, спазване на сроковете. За цените нямам сравнение, защото от 2 години за сефте влизам в сервиз !Колата е Крома 2.0 i.e. 16V, 93 г. (ако това има някакво значение)Ремонт : Смяна на бензинова помпа (с демонтаж и монтаж на газова бутилка), горивен филтър, поленов филтър, въздушен филтър, маслен филтър, масло, термостат, маншон на карето (непредвидено от мен, но открито от тях), компютърна диагностика с изчистване на грешките, проверка на амортисьори на тресачката, една крушка на плафона, водно съединение - 125 лева.Пак казвам, че нямам база за сравнение, но момчетата са много любезни и отзивчиви !

Коментар

Това цени само за труд ли са?
          N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
            Само труд.Цените на частите съм ги постнал в темата за магазините.Много ли е ?

Коментар

Riddle написа:
              sachma написа:
              Само труд.Цените на частите съм ги постнал в темата за магазините.Много ли е ?
              не знам как вървят ремонтите в София, но според мен цената е добра
              TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
              UNO 1.0 FIRE

Коментар

Ми не е много евтино.В смисъл,че филтрите се сменят лесно(само масления с маслото :D ), термостата и той, по-серт е само с маншона.Диагностиката ти е сигурно 35лв...
                N.Y. State of Mind

Коментар

Ами всъщност мисля, че диагностиката въобще не ми я таксуваха. Днес пак ходих за диагностика, че лампата на инжектора светна отново и си смених и свещите. Та за нова диагностика и смяна на свещи (Бош по 5.50 лв.) ми взеха 27 лева (свещите от тях). Това по мои сметки прави 22 лв. свещи и 5 лв. смяна, а диагностиката пак си остана метър. За другото също не си много прав - от филтрите само поленовия е на достъпно място. Въздушния е под изпарителя и е много неудобен (не става без разкачване на изпарителя). Водното съединение е точно под смукателните тръби - не ми го побира акъла как са го сменили без да ми разглобят двигателя (няма достъп нито от горе, нито от долу), а бензиновата помпа е точно под газовата бутилка - и там е падало голямо разглобяване. За маншона е ясно. Така че и на мен не ми се видя да е много скъпо, но както казах нямах база за сравнение.

Коментар

Смяна на всички ремъци + този на климатика + всички ролки и на ангренажа и на пистовия ремък = 80 лв работа!Сервиз "Оги"- Пазарджик, само че ще търсите Жоро-цар е! Всичко това го стори без да ми сваля двигателя и то за няма и 4 часа
                    Bravo HGT 2001

Коментар

Открих едно гаражче в надежда от което съм мноогоо доволен ....Смениха ми ангранажния ремък и ролките, масло и всичките филтри + поленовия, свещи и кабели за свеши за 70лв :D Ако някой се интересува 0885 93 43 18 Емо , няма да съжалявате ...В един друг сервиз ми искаха 140лв само за ангренажния ремък

Коментар

Re: цени във Велинград

Кажете ми примерни цени за смяна на гарнитура на глава. С гарнитура, труд и прочее. Крайна примерна цена. Искам да сравня нещо. Благодаря. Митко

Коментар

mitenze написа:
                          Кажете ми примерни цени за смяна на гарнитура на глава. С гарнитура, труд и прочее. Крайна примерна цена. Искам да сравня нещо. Благодаря. Митко
                          За Брава ТД 100:гарнитура (метална) - 60 лв.шлайф глава + напасване на клапани - 150 лв.сегменти - 220 лв.гумички на клапаните - 40 лв.труд около 200 лв

Коментар

Благодаря ти. Забравил съм да пиша - Пунто 1,1

Коментар

Fiat Punto 1.2 ’94смяна на масло + филтър и технически преглед 50 лева при Светльо Дружба 2/5Някой да е правил нещо по газовите уредби и да каже цени?

Коментар

djaleks написа:
                                Fiat Punto 1.2 ’94смяна на масло + филтър и технически преглед 50 лева при Светльо Дружба 2/5Някой да е правил нещо по газовите уредби и да каже цени?
                                къде в дружба 2

Коментар

Working...
                                X