Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ценоразпис за Ремонтите

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сервиз "D&N" в Младост-2 ул. Каприел Каприелов 8; http://www.dn-bg.com/. Преди три месеца си закарах колата при тях, оставих я и на следващия ден си я взех. Дадоха ми 50 000 км гаранция за обслужването /ангренажния ремък и ролките/. Оттогава съм минал около 3200 км и нямам проблеми с двигателя. А ето и цените им: >- ангренежен ремък-36 lv >- обтегателна ролка-78 lv >- паразитна ролка-33 lv >- ремъци на динамото и климатика-18 + 10 lv >- ролка-23 lv >- маслен филтър-7 lv >- масло LEMFOERDER - 4LX7.50 lv= 30 lv >- въздущен филтър-13 lv >- горивен филтър-17 lv >- поленов филтър /с активен въглен/ -16 lv >- ТРУД - 75 lv /само за смяна на ангренажния вземат 60 lv/ ОБЩО - 356 lv Много съм доволен /не е реклама/ и пак ще ходя при тях. !
    BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
    Среден разход на газ

Коментар

смяна на ангренаж на крома преди една година-30 камъка за труда. оттогава 40 000 км без проблем. това обаче в козлодуй. в сф казаха 100 лв
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

http://emk-33.com/Cenorazpis%20serviz.xlsтова е ценова листа на ремонтите в ем комплект, подробна е и е човек може да се насочи кое колко ще му струва. без ддс
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

За ремонт на колата не давам пари , сам си я правя. Работя в автосервиз и след работното време на спокоиствие деиствам.Мога да дам кратък ценоразпис на услугите :Смяна масло -6 лв ( със масло на клиета) със наше масло без пари е смянатаСмяна въздушен/горивен/ поленов филтри 7 за 3-теСмяна антифриз -7 лвСмяна предни накладки и дискове 14 лв(след смяната на накладки и дискове колата минава на спирачен стенд)Смяна задни накладки от 14 до 28 лв (след смяната на накладки и дискове колата минава на спирачен стенд)Смяна жило съединител/газ/ръчна спирачка/капак/ - от 14 до21лвСмяна амортисьори от 14 до 21 лв на бр (зависимост от автомобила)Смяна каре 21 лв Смяна лагер главина (преден) 21лвСмяна шарнир/кормилен накраиник/биелетка 14 лвСмяна втулка носач 14 лвСмяна ангренажен ремък от 21 до 80 лв зависи от автомобилаСмяна ремък алтернатор/климатик/водна помпа/хидравлика/ от 7 до 14 лвСмяна съединител от 50 до 120 лвСмяна свещи и кабели 7 лвСмяна гарнитура на глава от 40 до 90 лвСмяна водна помпа 28 лвРПМ (реглаж преден мост ) 18лвДиагностика изгорели газове и ламбда сонда 7лвДиагностика заплаване 7лвРегулиране фарове ( едно кафе )Диагностика климатик 7 лвДопълване климатик (зависи от допълненото количество 5 лв на 100гр фреон)Пълна процедура по проверяване на климатика , тестване , пълненен със нов фреон и масло на компреосра , проверчване системата на вакуум и наливане на светща течност 65лвАко някой го интересува за нещо по конкретно да пита на ЛС
          Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
          IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
          1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
          2.Audi B4 1.6 (ежедневка)

Коментар

добри са ви цените, ама за вас имам предвид са добри. не че ти ги определяш, ама 30 лв за смяна на билаетки например, екскуз ми :D това се сменя за 10 мин максимум и 2те. както и смяната на антифриза е развиване на едно болтче, после пушене на 1 цигара и после отвиване на 1 капачка. за някои от другите неща съм съгласен, но като цяло е скъпичко. благодаря за насочаващите цени
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Прегледах и тези цени дето си ги намерил на ем-комплект, не мога да кажа, че е по-евтино.Абе не останаха евтини сервизи в София.Аз затова си правя колата в Добрич, разбира се когато ремонта може да почака.За смяна на съединител иска 60лв, а и е изключително внимателен към колата, абе много съм доволен.
              N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
                Прегледах и тези цени дето си ги намерил на ем-комплект, не мога да кажа, че е по-евтино.Абе не останаха евтини сервизи в София.Аз затова си правя колата в Добрич, разбира се когато ремонта може да почака....
                Аз пък в Ямбол
                Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

?

sachma написа:
                  Прегледах и тези цени дето си ги намерил на ем-комплект, не мога да кажа, че е по-евтино.Абе не останаха евтини сервизи в София.Аз затова си правя колата в Добрич, разбира се когато ремонта може да почака.За смяна на съединител иска 60лв, а и е изключително внимателен към колата, абе много съм доволен.
                  а в кой сервиз ходиш в Добрич? на мен ми предстоят някои ремонти и не знам када да се насоча с новата кола -фиат марея...

Коментар

pakumba написа:
                    http://emk-33.com/Cenorazpis%20serviz.xlsтова е ценова листа на ремонтите в ем комплект, подробна е и е човек може да се насочи кое колко ще му струва. без ддс
                    А някакви отзиви за качеството на работа във въпросния сервиз? Защото направо ме заинтригува следното от ценоразписа им:115. Смяна на термостат - 10лв /+2 ДДС/ = 12 лв П.С. Може и колегата НСО да драсне колко е въпросната услуга при него /с части на клиента/.
                    BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                    Среден разход на газ

Коментар

Re: ?

dimov75 написа:
                      sachma написа:
                      а в кой сервиз ходиш в Добрич? на мен ми предстоят някои ремонти и не знам када да се насоча с новата кола -фиат марея...
                      Сервиза се казва Живел, намира се на ул. Хан Тервел 87, това е от бул. Добруджа като стигнеш Шел-а на пинета и свиваш вляво посока гарата и първата веднага вдясно, тя е на 10-на метра от Шел-а, след това минаваш 100 метра нагоре по улицата и сервиза ти ся падя вляво.На ЛС ще ти пратя телефона на собственика, много съвестен човек, добре работи и разбира от италианки.
                      N.Y. State of Mind

Коментар

Наско ще ти карам и двете "кошници" за пълната процедура по климатиците (тази от 65 лв)! Идва лято все пак :D
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                        Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                        Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                        http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Смяна на меката връзка, която е преди катализатора -80лв всичко, в сервиз ауспуси Лазаров. Човека даде 1 година гаранция, връзката е някаква Датчанска, каза че имал и турски(за 60лв.), но за тях гаранция не дава.
                          Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
                          Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
                          Fiat Bravo 1.4 120k.с.

Коментар

masterkar написа:
                            pakumba написа:
                            А някакви отзиви за качеството на работа във въпросния сервиз? Защото направо ме заинтригува следното от ценоразписа им:115. Смяна на термостат - 10лв /+2 ДДС/ = 12 лв П.С. Може и колегата НСО да драсне колко е въпросната услуга при него /с части на клиента/.
                            ми аз лично съм много доволен от този сервиз, но както винаги има противоречиви мнения. доста хора не ги харесват- аз пък да. дадоха ми гаранция на носачите, които си купих и смених при тях /ас метал/ 1 година. не знам кой друг би дал гаранция. по гърненатата нямат равни, само не ме кефи цената на меката връзка, прекалено много ми се струват, при положение, че си взех турска от 6 лв по съвет на пъгси и вече има около 15 000 км не е мръднала.прегледите ти са безплатни или поне бяха доскоро, от 6 месеца не съм ходил.дават и гаранция за почти всичко, цените са приемливи
                            Fiat Bravo'97 1,6 16v
                            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

zgabrovski написа:
                              Наско ще ти карам и двете "кошници" за пълната процедура по климатиците (тази от 65 лв)! Идва лято все пак :D
                              OK То се видя че зима няма , поне яко лято да има
                              Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
                              IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
                              1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
                              2.Audi B4 1.6 (ежедневка)

Коментар

Още един доволен от обслужването в сервиз D&N - Младост2 http://www.dn-bg.com/mladost_service.aspx, с две малки забележки: 1. Бях поискал да ми сменят и маслото и филтрите, извиниха ми се че не могли да намерят филтър и 2. Протокола им е малко несериозен, за което също ми се извиниха. Иначе са точни, те доставят частите, но може и със собствени.
                                Прикачени файлове
                                Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Working...
                                X