Сервиз "D&N" в Младост-2 ул. Каприел Каприелов 8; http://www.dn-bg.com/. Преди три месеца си закарах колата при тях, оставих я и на следващия ден си я взех. Дадоха ми 50 000 км гаранция за обслужването /ангренажния ремък и ролките/. Оттогава съм минал около 3200 км и нямам проблеми с двигателя. А ето и цените им: >- ангренежен ремък-36 lv >- обтегателна ролка-78 lv >- паразитна ролка-33 lv >- ремъци на динамото и климатика-18 + 10 lv >- ролка-23 lv >- маслен филтър-7 lv >- масло LEMFOERDER - 4LX7.50 lv= 30 lv >- въздущен филтър-13 lv >- горивен филтър-17 lv >- поленов филтър /с активен въглен/ -16 lv >- ТРУД - 75 lv /само за смяна на ангренажния вземат 60 lv/ ОБЩО - 356 lv Много съм доволен /не е реклама/ и пак ще ходя при тях. !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ценоразпис за Ремонтите
Collapse
X
-
http://emk-33.com/Cenorazpis%20serviz.xlsтова е ценова листа на ремонтите в ем комплект, подробна е и е човек може да се насочи кое колко ще му струва. без ддсLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
За ремонт на колата не давам пари , сам си я правя. Работя в автосервиз и след работното време на спокоиствие деиствам.Мога да дам кратък ценоразпис на услугите :Смяна масло -6 лв ( със масло на клиета) със наше масло без пари е смянатаСмяна въздушен/горивен/ поленов филтри 7 за 3-теСмяна антифриз -7 лвСмяна предни накладки и дискове 14 лв(след смяната на накладки и дискове колата минава на спирачен стенд)Смяна задни накладки от 14 до 28 лв (след смяната на накладки и дискове колата минава на спирачен стенд)Смяна жило съединител/газ/ръчна спирачка/капак/ - от 14 до21лвСмяна амортисьори от 14 до 21 лв на бр (зависимост от автомобила)Смяна каре 21 лв Смяна лагер главина (преден) 21лвСмяна шарнир/кормилен накраиник/биелетка 14 лвСмяна втулка носач 14 лвСмяна ангренажен ремък от 21 до 80 лв зависи от автомобилаСмяна ремък алтернатор/климатик/водна помпа/хидравлика/ от 7 до 14 лвСмяна съединител от 50 до 120 лвСмяна свещи и кабели 7 лвСмяна гарнитура на глава от 40 до 90 лвСмяна водна помпа 28 лвРПМ (реглаж преден мост ) 18лвДиагностика изгорели газове и ламбда сонда 7лвДиагностика заплаване 7лвРегулиране фарове ( едно кафе )Диагностика климатик 7 лвДопълване климатик (зависи от допълненото количество 5 лв на 100гр фреон)Пълна процедура по проверяване на климатика , тестване , пълненен със нов фреон и масло на компреосра , проверчване системата на вакуум и наливане на светща течност 65лвАко някой го интересува за нещо по конкретно да пита на ЛСВсяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
-
добри са ви цените, ама за вас имам предвид са добри. не че ти ги определяш, ама 30 лв за смяна на билаетки например, екскуз ми :D това се сменя за 10 мин максимум и 2те. както и смяната на антифриза е развиване на едно болтче, после пушене на 1 цигара и после отвиване на 1 капачка. за някои от другите неща съм съгласен, но като цяло е скъпичко. благодаря за насочаващите цениLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Прегледах и тези цени дето си ги намерил на ем-комплект, не мога да кажа, че е по-евтино.Абе не останаха евтини сервизи в София.Аз затова си правя колата в Добрич, разбира се когато ремонта може да почака.За смяна на съединител иска 60лв, а и е изключително внимателен към колата, абе много съм доволен.N.Y. State of Mind
Коментар
-
?
sachma написа:Прегледах и тези цени дето си ги намерил на ем-комплект, не мога да кажа, че е по-евтино.Абе не останаха евтини сервизи в София.Аз затова си правя колата в Добрич, разбира се когато ремонта може да почака.За смяна на съединител иска 60лв, а и е изключително внимателен към колата, абе много съм доволен.
Коментар
-
pakumba написа:http://emk-33.com/Cenorazpis%20serviz.xlsтова е ценова листа на ремонтите в ем комплект, подробна е и е човек може да се насочи кое колко ще му струва. без ддс
Коментар
-
Re: ?
dimov75 написа:sachma написа:Прегледах и тези цени дето си ги намерил на ем-комплект, не мога да кажа, че е по-евтино.Абе не останаха евтини сервизи в София.Аз затова си правя колата в Добрич, разбира се когато ремонта може да почака.За смяна на съединител иска 60лв, а и е изключително внимателен към колата, абе много съм доволен.N.Y. State of Mind
Коментар
-
Наско ще ти карам и двете "кошници" за пълната процедура по климатиците (тази от 65 лв)! Идва лято все пак :DAlfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Смяна на меката връзка, която е преди катализатора -80лв всичко, в сервиз ауспуси Лазаров. Човека даде 1 година гаранция, връзката е някаква Датчанска, каза че имал и турски(за 60лв.), но за тях гаранция не дава.Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Коментар
-
masterkar написа:pakumba написа:http://emk-33.com/Cenorazpis%20serviz.xlsтова е ценова листа на ремонтите в ем комплект, подробна е и е човек може да се насочи кое колко ще му струва. без ддсLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
zgabrovski написа:Наско ще ти карам и двете "кошници" за пълната процедура по климатиците (тази от 65 лв)! Идва лято все пак :DВсяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
-
Още един доволен от обслужването в сервиз D&N - Младост2 http://www.dn-bg.com/mladost_service.aspx, с две малки забележки: 1. Бях поискал да ми сменят и маслото и филтрите, извиниха ми се че не могли да намерят филтър и 2. Протокола им е малко несериозен, за което също ми се извиниха. Иначе са точни, те доставят частите, но може и със собствени.Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар