Смяна на водната помпа-труд 50лв. + 70лв. за самата помпа (с двата ремъка) в кв. Дървеница. Или са се вдигнали цените за ремонтите или скъпичко ми взе за труда
Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
смяна на ангренажен ремък + ролка-- 40 лв:/аз си купих ремъка и ролката за 105 лв./смяна на масло + маслен и въздушен филтър -- 47 лв. и така обслужването ми излезна 232 лв.във сервиз BOVIZ /посока КАТ/ ми искаха 330 лв. за протокола за сервиза Динекспрес един френд му слагаха ремъка и като тръгвахме от сервиза му превъртя ремъка забравили да го затегнат
Мусо 2000, адрес - Мико Папо номер 2. Работи с магазина на Стамболийски 155. Смяна на предни накладки плюс затягане на ръчната към купето - 30 лева ( а уж се познаваме, вече колко коли карам при него )Вижда ми се дебеличко...За смяна на ангренажен и ролки ми иска най-малко 80 лева.... Ще си помисля дали да го търся Марио за такива услуги вече...
www.CarProfi-BG.com Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Мусо 2000, адрес - Мико Папо номер 2. Работи с магазина на Стамболийски 155. Смяна на предни накладки плюс затягане на ръчната към купето - 30 лева ( а уж се познаваме, вече колко коли карам при него )Вижда ми се дебеличко...За смяна на ангренажен и ролки ми иска най-малко 80 лева.... Ще си помисля дали да го търся Марио за такива услуги вече...
Така е батка, в София е скъпо...Гледам си от Перник що не си правиш колата там, два пъти по-евтино ти е сигурно.
смяна на съединител(комплект), ремъци, ролки , масло + всички филтри излезе 770 лв. от които за работа 180 лв. в Дървеница.за смяна на предни амортисьори за работа 70 лв. и 130 за амортисьорите в Левски
Коментар