колеги карах с масло селения 10 40 не съм доволен казаха ми да карам с селения 10 60 други ми викат да карам с приста 10 40 само да кажа че колата я карам яко настъпвам си я сериозно и мисля да сложа 10 60 селения.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат купе 1.8 с какво масло да карам
Collapse
X
-
Колега има 100+ теми по въпроса.Ползвайте я тази търсачка.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Re: Фиат купе 1.8 с какво масло да карам
stenli_fiat_coupe написа:колеги карах с масло селения 10 40 не съм доволен казаха ми да карам с селения 10 60 други ми викат да карам с приста 10 40 само да кажа че колата я карам яко настъпвам си я сериозно и мисля да сложа 10 60 селения.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Е то това няма да се оправи с масло. Дори и да намалиш разхода с толкова гъсто масло, както вече ти казах, може да пострадат други възли от двигателя. Маслената магистрала на тези двг-та не е предвидена за толкова вискозни течности. На маслената помпа също няма да и е много весело, а и разхода ще отиде нагоре. Вообще не виждам кяр от работен вискозитет 60. Просто ти трябва правилният работен вискозитет и може би ремонт. Как счупи свещ?Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
stenli_fiat_coupe написа:днес ходих меря компресия дава на всичките 9 която трябва да 10.3 кажете ми какъв ремот да прая казаха ми клапани главата нещо не са добре пуши на вискоте черно и гори масло. даите идеа кво да се праиMAREA WEEKEND 1.8 16V`98
ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.
Коментар
-
колата ти е за ремонт. изправен бензинов двигател трябва да е с компресия минимум 10 бара.ланчията ми е с компресия 12 на всички цилиндри, а е над 250 000км.щом ти гори масло и аспуха е целия в сажди , работата е ясна- чака те ремонт.търси си свестен майстор, иначе каквото и масло или добавка да сложиш, файда йок, само ще си дадеш парите.Lancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша
Коментар
-
stenli_fiat_coupe написа:маслото ми е на минимума вече като го гори просто ги мерихме 9 а трябва да е 10.3 черни са свещите елтродите има и богата смес можели да е сондата и да дава малка компресия с да ми гори маслоMAREA WEEKEND 1.8 16V`98
ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.
Коментар
-
Re: Фиат купе 1.8 с какво масло да карам
stenli_fiat_coupe написа:колеги карах с масло селения 10 40 не съм доволен казаха ми да карам с селения 10 60 други ми викат да карам с приста 10 40 само да кажа че колата я карам яко настъпвам си я сериозно и мисля да сложа 10 60 селения.Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар