Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хидравлично масло...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А няма ли други цветове?Защо всички казват "червен о масло". Питам, защото моето не е червено на цвят...Благодаря.
    Lancia Lybra 5.20 V.I.S. Automatic
    Lancia Lybra SW 1,9JTD

Коментар

какво е твоето ? черно ? ако е черно трябва да го смениш, а червено защото хидравличното е червено, поне аз друг цвят хидравлично не съм виждал

Коментар

Хидравличната течност винаги във всички машини е червена, за да се забележи веднага ако има изтичане.

Коментар

Airfan написа:
          Хидравличната течност винаги във всички машини е червена, за да се забележи веднага ако има изтичане.
          Тц-има още цветове Има зелена-при Ситроените,а и също така се среща и при ВАГ групата,Опел и БМВ...Жълто се среща при някои модели Мерцедеси,а и при други....Просто сме си свикнали като се каже хидравлично масло да си представяме че е червено/да-това е най-масовото/
          LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
          LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
          LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
          Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
          Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

mitaka_71 написа:
            Airfan написа:
            Тц-има още цветове Има зелена-при Ситроените,а и също така се среща и при ВАГ групата,Опел и БМВ...Жълто се среща при някои модели Мерцедеси,а и при други....Просто сме си свикнали като се каже хидравлично масло да си представяме че е червено/да-това е най-масовото/
            Никога не съм виждал друг цвят хидравлична течност - в автомобили, самолети и тежки металообработващи машини, но явно има. Приемам забележката. Винаги ми е обяснявано точно това, че е червена, за да се забелязва течът веднага.

Коментар

Working...
            X