нали ползваше Политронот къде събра 23 туби Кастрол :D ...конкретно за скоростите може би се прави само в Германиятук говорим за моторно масло...да вметна нещо в темата - членовете на Сдружение "Фиат Форум България" при желание могат да получат масло от Германияцената е приблизително на половина от тази в БГима различни марки и вискозитети
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква марка двигателно масло да сложа ?
Collapse
X
-
Sev написа:нали ползваше Политронот къде събра 23 туби Кастрол :D ...конкретно за скоростите може би се прави само в Германиятук говорим за моторно масло...да вметна нещо в темата - членовете на Сдружение "Фиат Форум България" при желание могат да получат масло от Германияцената е приблизително на половина от тази в БГима различни марки и вискозитетиPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Айде да дообясня що ги пазя, може на някой да е полезно. Гърловините са им доста стегнати и стават за ремонт на казанчета, като си загуби някой капачката на съда за течността за чистачки например. Направено както трябва, не може да се различи, че е ремонтирано. Някой ако иска имам бая туби.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
u_bo
Danchojn написа:Айде да дообясня що ги пазя, може на някой да е полезно. Гърловините са им доста стегнати и стават за ремонт на казанчета, като си загуби някой капачката на съда за течността за чистачки например. Направено както трябва, не може да се различи, че е ремонтирано. Някой ако иска имам бая туби.
Коментар
-
u_bo написа:Danchojn написа:Айде да дообясня що ги пазя, може на някой да е полезно. Гърловините са им доста стегнати и стават за ремонт на казанчета, като си загуби някой капачката на съда за течността за чистачки например. Направено както трябва, не може да се различи, че е ремонтирано. Някой ако иска имам бая туби.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
u_bo
Danchojn написа:u_bo написа:Danchojn написа:Гърловините са им доста стегнати и стават за ремонт на казанчета, като си загуби някой капачката на съда за течността за чистачки например. Направено както трябва, не може да се различи, че е ремонтирано.
Коментар
-
Става вече втора смяна на масло купувам на (промоция) от "Карфур" и баркода на 1л. разфасофката е абсолютно идентичен с този на зелената бутилка.За 4л. туби ще е друг, то се подразбира но явно и те зареждат от същото място.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар