Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква марка двигателно масло да сложа ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Каква марка двигателно масло да сложа ?

Колеги, здравейте.. различни мнения слушам от магазинери до разговори на маса за качествено двигателно масло, на що годе прилични пари за мойта машинка Пунто 1.7тд ?Приста ойл, кастрол, мобиле и т.н.
    Fiat Punto 1.7TD 1997/10/

Re: Каква марка двигателно масло да сложа ?

crazyjoe написа:
    Колеги, здравейте.. различни мнения слушам от магазинери до разговори на маса за качествено двигателно масло, на що годе прилични пари за мойта машинка Пунто 1.7тд ?Приста ойл, кастрол, мобиле и т.н.
    ако е от сигурен източник - само Кастрол

Коментар

Re: Каква марка двигателно масло да сложа ?

u_bo написа:
      crazyjoe написа:
      ако е от сигурен източник - само Кастрол
      А вносителя е Мотобул. Масла с напреднала технология. Личната препоръка ще си запазя.
      Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Аз отскоро карам с Еурол и съм доволен, не го харчи и повдигачите ми утихнаха в сравнение с Yacco преди смяната, говоря за 10В40
        --Старата ръжда любов не хваща!--
        156 sportwagon 1,9 jtd 115
        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Колега Данчо, Castrol от Мотобул, 5л. на каква цена ще дойде г-д 10w40? Аз досега бях с некакво немско RAWE от ауто 1 ...доволен съм но не помня какви пари го взимах...

Коментар

crazyjoe написа:
            Колега Данчо, Castrol от Мотобул, 5л. на каква цена ще дойде г-д 10w40? Аз досега бях с некакво немско RAWE от ауто 1 ...доволен съм но не помня какви пари го взимах...
            Не знам, одавна не карам с Кастрол в двигателя. Ето им сайта http://www.motobul.com/bg/index.php, там има телефони и така.

Коментар

мотобул го вкарват от турската рафинерия. може да провериш като им видиш БАРКОДА има места , които го вкарват директно от немския пазар. но не ми плащат за реклама пак може да провериш БАРКОДА

Коментар

Еми какво като е турска, важното да е качествено. ZIC маслата чува ли ли сте ги? Нямат много голяма гама, корейски са, но превъзхождат повечето европейски.

Коментар

Danchojn написа:
                  Еми какво като е турска, важното да е качествено. ZIC маслата чува ли ли сте ги? Нямат много голяма гама, корейски са, но превъзхождат повечето европейски.
                  Ти НАИСТИНА ли мислиш , че стоките ПРЕДНАЗНАЧЕНИ за БГ пазара са със СЪЩОТО КАЧЕСТВО като тези ПРЕДНАЗНАЧЕНИ за ДОЙЧ пазара?След като вече има независими изследвания по темата? След като самите производители ПРИЗНАХА че стоки с един и същи етикет са рзлични - в зависимост от това къде ще се продават.

Коментар

Вероятно има разлики, но не при всички продукти и навсякъде.

Коментар

дай да ги видим тези изследвания...макар че и аз купувам Кастрол от Германия, но по простата причина че от там ми идва на 1/2 от цената
                      2015 Renault Megane Expression GT
                      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
                        дай да ги видим тези изследвания...макар че и аз купувам Кастрол от Германия, но по простата причина че от там ми идва на 1/2 от цената
                        http://www.dnevnik.bg/evropa/novini_ot_es/2011/04/13/1074295_euractiv_multinacionalni_kompanii_mamiat/http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=856635 ползвай търсачките

Коментар

говорим за масло, не за сок и бонбони :D мислех че има конкретно проучване...те и гумите за Формула 1 се правят в турската фабрика на Пирели, дали са по-некачествени :D
                          2015 Renault Megane Expression GT
                          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Че има залика за нещата произведени за България и за др европейски пазари дори за САЩ е така, аз имам примери, но не са свързани за моторни масла. И за това се допитвам като стигам до мнение, че немски Кастрол си заслужава...м-у другото http://shop.mobile.bg/156-motorno-ma...ae-10w-40.html подшушнаха ми и за това, било иновационно някакви практични мнения, че на документи много хвалби и добри писания ?Благодаря на всички за дискутирането на въпроса, съветите и прочее !

Коментар

u_bo написа:
                              мотобул го вкарват от турската рафинерия. може да провериш като им видиш БАРКОДА има места , които го вкарват директно от немския пазар. но не ми плащат за реклама пак може да провериш БАРКОДА
                              Еми снощи проверих баркодовете на всичките 23туби Кастролско масло(да паза си тубите)закупени от Мотобул. Последните 3 Кастрол ТАФ-Х за пандата преди месеци. Всички до една са с немски баркод. По-точно започват с 4 008. Винаги съм купувал от вносителя, не от дистибутори.

Коментар

Working...
                              X