Колеги, здравейте.. различни мнения слушам от магазинери до разговори на маса за качествено двигателно масло, на що годе прилични пари за мойта машинка Пунто 1.7тд ?Приста ойл, кастрол, мобиле и т.н.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква марка двигателно масло да сложа ?
Collapse
X
-
u_bo
Re: Каква марка двигателно масло да сложа ?
crazyjoe написа:Колеги, здравейте.. различни мнения слушам от магазинери до разговори на маса за качествено двигателно масло, на що годе прилични пари за мойта машинка Пунто 1.7тд ?Приста ойл, кастрол, мобиле и т.н.
-
Re: Каква марка двигателно масло да сложа ?
u_bo написа:crazyjoe написа:Колеги, здравейте.. различни мнения слушам от магазинери до разговори на маса за качествено двигателно масло, на що годе прилични пари за мойта машинка Пунто 1.7тд ?Приста ойл, кастрол, мобиле и т.н.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
crazyjoe написа:Колега Данчо, Castrol от Мотобул, 5л. на каква цена ще дойде г-д 10w40? Аз досега бях с некакво немско RAWE от ауто 1 ...доволен съм но не помня какви пари го взимах...Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
u_bo
мотобул го вкарват от турската рафинерия. може да провериш като им видиш БАРКОДА има места , които го вкарват директно от немския пазар. но не ми плащат за реклама пак може да провериш БАРКОДА
Коментар
-
u_bo
Danchojn написа:Еми какво като е турска, важното да е качествено. ZIC маслата чува ли ли сте ги? Нямат много голяма гама, корейски са, но превъзхождат повечето европейски.
Коментар
-
u_bo
Sev написа:дай да ги видим тези изследвания...макар че и аз купувам Кастрол от Германия, но по простата причина че от там ми идва на 1/2 от цената
Коментар
-
Че има залика за нещата произведени за България и за др европейски пазари дори за САЩ е така, аз имам примери, но не са свързани за моторни масла. И за това се допитвам като стигам до мнение, че немски Кастрол си заслужава...м-у другото http://shop.mobile.bg/156-motorno-ma...ae-10w-40.html подшушнаха ми и за това, било иновационно някакви практични мнения, че на документи много хвалби и добри писания ?Благодаря на всички за дискутирането на въпроса, съветите и прочее !Fiat Punto 1.7TD 1997/10/
Коментар
-
u_bo написа:мотобул го вкарват от турската рафинерия. може да провериш като им видиш БАРКОДА има места , които го вкарват директно от немския пазар. но не ми плащат за реклама пак може да провериш БАРКОДАPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар