Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отзиви за японски ролки NSK?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Отзиви за японски ролки NSK?

Здравейте колеги!Моля ви да споделите ако някой се е сблъсквал с японски ролки ’NSK’Намерих си комплект ремък и ролки за 124 лв. от /сервиз/ ,извинявам се - от магазин.Колата е брава 1.6 16V.Благодаря ви предварително!
    Fiat Marea 1.9 JTD

Ако произхода е гарантиран NSK е доста добро.
    Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Колега , я кажи къде в Горна Оряховица го намери този комплект.Може и на ЛС.Иначе цената е подозрително евтина, Във Варна за комплект ролки SKF и ремък Гейтс цената е 180лв без ддс,това от официален представител а не от сервиз.
      FIAT MULTIPLA 1.6 16v BIPOWER 2001

Коментар

NSK не предлагат комплекти. Ролки NSK влизат в комплекти на други производители, например в SKF за някои японски модели автомобили. Не се доверявай на всеки магазин, по-добре от оторизиран дистрибутор.Иначе NSK е най-големия японски производител на лагери.
        Brava 1.9 JTD 100, 2001

Коментар

Работя в магазин за авточасти за японски автомобили и мога да кажа, че NSK ролките са много добри, но пък ремък NSK не съм виждал.
          НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!

Коментар

Валентино_88 написа:
            Работя в магазин за авточасти за японски автомобили и мога да кажа, че NSK ролките са много добри, но пък ремък NSK не съм виждал.
            Благодаря ви!Не съм казал че ремъка е NSKСАМО РОЛКИТЕ
            Fiat Marea 1.9 JTD

Коментар

a4kata71 написа:
              Валентино_88 написа:
              ремъка вероятно е Gates
              Fiat Punto 1.1 - 1994
              NISSAN Primera 1.6 - 1997

Коментар

saturnus написа:
                a4kata71 написа:
                Валентино_88 написа:
                ремъка вероятно е Gates
                Признавам че не обърнах внимание на ремъка.Ако е такъв- това добре ли е или .....
                Fiat Marea 1.9 JTD

Коментар

saturnus написа:
                  ремъка вероятно е Gates
                  Признавам че не обърнах внимание на ремъка.Ако е такъв- това добре ли е или .....Да, добре е.
                  Fiat Punto 1.1 - 1994
                  NISSAN Primera 1.6 - 1997

Коментар

Колега смени ли вече ролите и ремъка,ако не си да не се гръмнеш при някой велик пишман сервиз от нашите че после да береш ядове.Ако не си, пиши едно лично и ще те свържа с правилният човек.Все пак сме фенове на една марка и сме градски.
                    Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp

Коментар

Working...
                    X