Те това масло, което сменяте и го източват във варела ... и от него взимат някой лев предполагам, така че не им наливайте много пари за 5мин работа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Верно ли взимат само 6 лева за смяна на масло?
Collapse
X
-
да се оплача....реших сам да си ги сменям... курдисах колата пред гаража, леееееко под наклон - да източа сичко квот има в картера, че пробката на Либрата е изодзадзе-отстрани....първо - викам ще пробвам масления филтър дали ще тръгне на ръка, че забравих са взема дръжката за свалянето.... тръгна сам... обаче....тръгнах да свалям въздушния филтър... вече давам 10 лева само за смяна на въздушен филтър баси навряното, баси италианците... загубих един камък 10 на кората под водния радиатор... хвалба - вече знам какво е дебитомер вътре имаше бая прахолак, стария филтър на нищо не приличаше за 10000 км.... забърсах, сложих скоба на смукателния колектор, щото предния път мастора го беше направил с миша опашка маслото.... долу пробката беше затегната от бат Арни Шварценегер... Трябваше ми поне Силвестър Сталоун или тръба 50 см. за да я отвия.... стана... ама като тръгна туй ми ти масло. аз имам една тенджерка за целта. ама Пунтьо събира към 3 литра и нещо. - а туй жиуотну - 5.4 л. Препълни се тенджерата, олях се - полях панталона, краката, ръцете до лактите... та друг път - давам вече 20 кинта некой да ми смени маслото и въздушния филтър дагое....некой майстор беше вързал единия край на кората под двигателя с миша опашка - та сложих един болт и една гайка там....п.п. след туй дигнах капака на Пунтьо да му долея масълце - баси двигателчето - докато го намеряFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
nedialk00
и аз голям зор видях докато си развия пробката на картера, таз конусна резба и трябва натягане на ръка и е абсурд да се саморазвие, а тези ........ в сервизите натягат като хамали колкото може повече в сервиз за масло не стъпвам
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар