Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Верно ли взимат само 6 лева за смяна на масло?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Верно ли взимат само 6 лева за смяна на масло?

До сега съм си сменял сам маслото и филтрите. С изключение на първото цялостно обслужване на колите ми. Вчера ми казаха, че за смяна на масло и маслени и въздушен филтър с твои материали взимали 6 лева!?! Възможно ли е това??? Имам пред вид, че ми се струва много ефтино.... и ако е така - няма смисъл да се цапам пред нас...
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Да, последния път го смених за 6лв на канала вдясно до бензиностанция Петрол в комлука. Останах доволен момчетата са много разбрани. Преди това го бях сменил в сервиза на Тойота и май към 16лв ме таксуваха, но в събота към 17 почти никой друг не работеше.
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

ако имаш възможност си го смени сам. никой освен мен не го оставя да се изтече час-два...
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

spark написа:
        Да, последния път го смених за 6лв на канала вдясно до бензиностанция Петрол в комлука. Останах доволен момчетата са много разбрани. Преди това го бях сменил в сервиза на Тойота и май към 16лв ме таксуваха, но в събота към 17 почти никой друг не работеше.
        точно за там ми казаха

Коментар

A има и сервизи които се топлят на масло и не взимат нищо за смяна, но тая промоция е по-скоро зимата! ))
          ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
          // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Куни,ще ти обадя едно място дето ти го сменят безплатно ако си закупиш маслото и филтъра от тях.Преди 3 дена дадох 64 лв за 4л. Валволин МАХ лайф + филтър на маслото.На светофара до Хемус ми искаха повече пари за маслото и филтъра ,че и 10 лв за смяна ,ако купено от тях и 15лв. ако си го донеса аз.Подминаваш КАТ и пресечката за Франц,на около 40-50м след нея от дясно има един сервиз с голяма табела Приста и Тексако.Продават си маслата на място и имат и филтри.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

то хубу, ама вече имам масло и филтър... и не обичам да рискувам с "тяхно" масло...

Коментар

donnna написа:
                то хубу, ама вече имам масло и филтър... и не обичам да рискувам с "тяхно" масло...
                Ам сърбай си попарата тогаз
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Re: Верно ли взимат само 6 лева за смяна на масло?

donnna написа:
                  До сега съм си сменял сам маслото и филтрите. С изключение на първото цялостно обслужване на колите ми. Вчера ми казаха, че за смяна на масло и маслени и въздушен филтър с твои материали взимали 6 лева!?! Възможно ли е това??? Имам пред вид, че ми се струва много ефтино.... и ако е така - няма смисъл да се цапам пред нас...
                  Колкото сервизи има за смяна на масла, толкова оферти ще получиш. Смени си го сам да ти е мирна главата.
                  Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

зависи в кой град :D тук съм попадал на 10 лева само за масло и маслен, 10 лева за масло,маслен и въздушен...и 30 за масло, маслен , въздушен и поленовиначе е нормално като купиш частите от тях да не плащаш труд - печелят от маслото и филтритено от разликата в цените, може да ти излезе по-евтино да си платиш труд и да купиш маслото и филтрите от друго място
                    2015 Renault Megane Expression GT
                    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Един пример от миналата седмица.Смяна на масло на скорости на Поло.Колата събира 3л.Ако си го купя от тях маслото струва 60лв.Ако си го купя маслото от друго място,смяната е 15лв.Купих си същото масло като това в масларницата само,че за по 11лв.Цялата сума ми излезе 48лв.Питах и за смяна на двигателя ми казаха,ако има кора 15лв.Ако няма 10лв.
                      И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Принципно почти на всякъде вземат 10лв. за смяната, визирам Бургас.
                        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

На мен не ми вземат нищо за смяна на масло и всякакви филтри. Даже много се учудих като прочетох темата.
                          Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

alvanovo написа:
                            На мен не ми вземат нищо за смяна на масло и всякакви филтри. Даже много се учудих като прочетох темата.
                            Да и при нас на каналите за смяна на масло цената си е включена в цената на филтрите и маслата и се води безплатна смяната.

Коментар

4o4kata написа:
                              alvanovo написа:
                              Да и при нас на каналите за смяна на масло цената си е включена в цената на филтрите и маслата и се води безплатна смяната.
                              Ако консумативите са закупени от тях да, би трябвало да не ви вземат нищо, но ако си ги носите вие се таксува смяната.
                              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                              X