До сега съм си сменял сам маслото и филтрите. С изключение на първото цялостно обслужване на колите ми. Вчера ми казаха, че за смяна на масло и маслени и въздушен филтър с твои материали взимали 6 лева!?! Възможно ли е това??? Имам пред вид, че ми се струва много ефтино.... и ако е така - няма смисъл да се цапам пред нас...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Верно ли взимат само 6 лева за смяна на масло?
Collapse
X
-
spark написа:Да, последния път го смених за 6лв на канала вдясно до бензиностанция Петрол в комлука. Останах доволен момчетата са много разбрани. Преди това го бях сменил в сервиза на Тойота и май към 16лв ме таксуваха, но в събота към 17 почти никой друг не работеше.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
A има и сервизи които се топлят на масло и не взимат нищо за смяна, но тая промоция е по-скоро зимата! ))||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Куни,ще ти обадя едно място дето ти го сменят безплатно ако си закупиш маслото и филтъра от тях.Преди 3 дена дадох 64 лв за 4л. Валволин МАХ лайф + филтър на маслото.На светофара до Хемус ми искаха повече пари за маслото и филтъра ,че и 10 лв за смяна ,ако купено от тях и 15лв. ако си го донеса аз.Подминаваш КАТ и пресечката за Франц,на около 40-50м след нея от дясно има един сервиз с голяма табела Приста и Тексако.Продават си маслата на място и имат и филтри.
Коментар
-
Re: Верно ли взимат само 6 лева за смяна на масло?
donnna написа:До сега съм си сменял сам маслото и филтрите. С изключение на първото цялостно обслужване на колите ми. Вчера ми казаха, че за смяна на масло и маслени и въздушен филтър с твои материали взимали 6 лева!?! Възможно ли е това??? Имам пред вид, че ми се струва много ефтино.... и ако е така - няма смисъл да се цапам пред нас...Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
зависи в кой град :D тук съм попадал на 10 лева само за масло и маслен, 10 лева за масло,маслен и въздушен...и 30 за масло, маслен , въздушен и поленовиначе е нормално като купиш частите от тях да не плащаш труд - печелят от маслото и филтритено от разликата в цените, може да ти излезе по-евтино да си платиш труд и да купиш маслото и филтрите от друго място
Коментар
-
Един пример от миналата седмица.Смяна на масло на скорости на Поло.Колата събира 3л.Ако си го купя от тях маслото струва 60лв.Ако си го купя маслото от друго място,смяната е 15лв.Купих си същото масло като това в масларницата само,че за по 11лв.Цялата сума ми излезе 48лв.Питах и за смяна на двигателя ми казаха,ако има кора 15лв.Ако няма 10лв.
Коментар
-
Принципно почти на всякъде вземат 10лв. за смяната, визирам Бургас.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
4o4kata написа:alvanovo написа:На мен не ми вземат нищо за смяна на масло и всякакви филтри. Даже много се учудих като прочетох темата.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар