ЦЕНА НА КОНСУМАТИВИТЕ С РАБОТАТА ?1.6. Потребителите е желателно да постват във вид на "чист текст". Не трябва да се използват голям брой emoticons, главни букви (постването с главни букви се приема като ВИКАНЕ - ПОВИШЕН ТОН), или много цветен текст и други. Потребителите не трябва да използват много пунктуации (!!!, ????? и .....) в заглавието или в самият си пост. Потребители които често нарушават това правило ще бъдат предупреждавани.Грешен раздел -> Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
СМЯНА НА МАСЛА , ФИЛТРИ И РЕМЪЦИ - ЦЕНА ?
Collapse
X
-
Ехе колега от къде тези 400 лв......... Моите консумативи ми излизат около 280-300 лв без отстъпка, а със отстъпката ми излиза около 200 лв максимум 250.... и все пак двигателя ми е по нов93' BMW E36 M40B16 - "калпазанин по пътя"
00' Fiat Bravo JTD 105 SX "SS.Steel/Trofeo" - Ръмжи и бега! (вече на бащата)
* * * * * * * * * * * * * *
Стигат ли ти парите, значи не ти стига въображението!!
Коментар
-
nikolce написа:Ехе колега от къде тези 400 лв.........Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Значи, не знам за Вас какво означава пълно обслужване, обаче за мен това включва:Ангренажен комплект (ремък + две ролки) и евентуално водна помпа;Пистов ремък + две ролки;Масло + 4-ри филтъра (маслен, въздушен, горивен + филтър купе).Възможно най-евтините да вземе колегата + отстъпки трудно ще падне под 300 лева. Най-евтини части аз не бих взел, и не препоръчвам.И темата не е за моята и/или вашата кола, и кой двигател бил по-нов/стар. Обслужването си е едно и също за определен двигател.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар