Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Залепване гума\джанта

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Залепване гума\джанта

Здравейте колеги знаете ли какво слагат гумаджийте на гумата за да залепне за джантата и евентуално от къде мога да си купя ?
    1.6 16v 96 г. 103 hp.
    България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
    Да мина да те взема...или да взема да те мина?

грес..... защо не попита гумаджията?
    Haters Gonna Hate

Коментар

мерси колега ще пробвам да видя да ли хубаво ще залепи
      1.6 16v 96 г. 103 hp.
      България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде

Коментар

Водят го "монтажна паста" това бялото което е като "грес". Други са ми казвали, че слагат Каучук, но си мисля, че много скъпо ще им излезе да е каучук.
        Skoda AMfabia 1.2 12v
        exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

колеги откъде мога да си купя суров каучук на листове ?
          1.6 16v 96 г. 103 hp.

Коментар

Колеги Колеги слага се монтажна паста. ГРЕС слагат идиотите които си няма и на представа как може да излезе гумата от ГРЕСТА при остър завой и висока скорост. Тези дни бях във Диана гуми център и майстора ми разправя, че не трябва в никой случай да се слага ГРЕС. По-добре сапунена вода. Разправя ми как е виждал гума да излиза от джанта на джип при това и разбира се висока скорост. Сами си правете изводите кои "майстори" слагат ГРЕС.
            Кара водно кололо
            Fiat Bravo SX 1,4 12 V LPG 8,6/100

Коментар

palmeto написа:
              Колеги Колеги слага се монтажна паста. ГРЕС слагат идиотите които си няма и на представа как може да излезе гумата от ГРЕСТА при остър завой и висока скорост. Тези дни бях във Диана гуми център и майстора ми разправя, че не трябва в никой случай да се слага ГРЕС. По-добре сапунена вода. Разправя ми как е виждал гума да излиза от джанта на джип при това и разбира се висока скорост. Сами си правете изводите кои "майстори" слагат ГРЕС.
              Яко те е взел за канарче ,те тея набедени маистори стана бетер рибарите . как е виждал гума да излиза от джанта на джип при това и разбира се висока скорост а ти питали го да не се е бил хванал за полбара на джипката .
              FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

А пък тази монтажна паста всъщност представляваше някакъв сапун да ви кажа .

Коментар

Незнам дали е сапун защото е много мазна но технологията расте а и не е толкова скъпа.А колегата автора на темата пита какво слаг да залепне мисля че каучук не мисля ами съм сигурен а пастата или мазната гнусотия се слага като свалят гумата да не се къса.Такъв каучук съм купувал от гумаджиите ама много трудно им се къса от сърцето .
                  FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Монтажната паста е за да се плъзга гумата по машината за монтиране на гуми и по джантата. Може да се използва и най-обикновен глицеринов сапун. Иначе има голяма вероятност да се скъса уплътняващата част на гумата от триенето и за нищо да не става.Но темата е друга. Значи, джантата се почиства старателно от корозията с телена четка по уплътняващата повърхнина и после се намазва с най-обикновен силикон. Аз използвам безцветен санитарен (към 4-5 лв.) и още нямам оплаквания от нито един клиент.

Коментар

Working...
                    X