Здравейте. Въпросът ми е следния: Смених маслото преди 2000 км. и вчера като го проверих видях, че е на минимума. Знам че е налято Селения Голд, но не знам какво точно. Само един вид ли е или са повече разновидности. И това ли масло е най-добро за колата от подписа?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за Selenia Gold
Collapse
X
-
Всички сте забелязали как цената на Selenia се изстреля нагоре последните години... в същото време примерно Selenia Gold (също и 20К) излиза да е пълна синтетика вече!? Преди като че ли Gold излизаше по сайта им 2 минтерално към 1 синтетика, а 20К излизаше 2 синтетика към 1 минерално. Някои може ли да го подтвърди или отрече? Ако е така значи има резон в цената.
Коментар
-
Не може да се каже всичко е "от мотора ти "ей така,освен ако не налято по малко.Моята я карах до миналия месец в продължение на 6 години само със Селения голд,в момента е със Yacco(как се пише на БГ,не бях сигурен).Понеже и моята си го хапваше,казах си,я да го видим това прехваленото.Важно е да се отбележи как се кара автомобила,а при мен е винаги във високите обороти.Така че при следваща смяна ще е или 10,15/50...Lancia Kappa 2.0 20v 145hp- 1995 Landi Renzo lambda kontrol v-05
Fiat Bravo 2 1.9 jtd 150hp
Коментар
-
charliii написа:.Така че при следваща смяна ще е или 10,15/50...Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Колата за която става въпрос е на 220 000 км. от подписа ми. Кара се само на метан последните 20 000 км.5/30 едва ли е най-подходящото според мен. Все пак нямам опит с италянски машини. До сега карах само Пасати и ако не я стабилизирам май ще се връщам на марката. Е, ще я покарам още 20-30 хиляди за да се избие колицата...Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар