Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бензин с добавка - много намален шум от двигателя

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бензин с добавка - много намален шум от двигателя

Здравейте колеги,наскоро заредих бензин, няма да казвам от къде, щото ще кажете че е реклама, ама аз ли си въобразявам или какво, но двигателя започна да работи много по-тихо, все едно туко що съм сменил маслото, визирам диапазона над 3500 оборота.вие да сте имали подобни наблюдения?Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
    Brava 1.6 EL, '98
    182A4

никога
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Ако е от новият на ОМВ наистина и от други колеги казват,че шумът намалява значително.Но разхода му се е вдигнал значително.Ама според мен става дума за Економи
      И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Май и аз усещам интересна промяна в работата на мотора ... зареждам явно от същото място но дизел !
        Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

MartoModev написа:
          Ако е от новият на ОМВ наистина и от други колеги казват,че шумът намалява значително.Но разхода му се е вдигнал значително.Ама според мен става дума за Економи
          Мда, няма да кажа кое от двете е, но това за разхода според мен има логично обяснение, аз сменям предавки предимно по звука на мАтора и изведнъж при един и същ звук се оказва, че си с 1000 оборота отгоре, иначе пък почна да пали малко по-трудно сутрин. Посвикнах вече и гледам да я карам в диапазона 2000-3000 оборота, но е голям кеф - по магистралата се чуват само гумите и вятъра и това при скорост 120 км (около 3100 оборота)
          Brava 1.6 EL, '98
          182A4

Коментар

Working...
          X