Danchojn написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наистина ли бензинът в България не е качествен !
Collapse
X
-
Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
-
http://saksa-bg.com/index.php/cruiseБензиностанциите са Круиз. Има адрес. Аз лично до момента не съм зареждал от там. Но по думите на моят приятел там е единственият чист 95.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
MadHead написа:А бензинът не трябва ли да има добавки за почистване на системата...понижаване на детонациите и т.н.?Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Аз лично съм правел проверка с два различни автомобила който показват на борд компа колко октана е е бензина който сипваш или е в резервоара. Този тест е прилаган на 2 от големите веригибензиностанций едната Шел другата Лукойл. Незнам с къква точност е измерването на борд компа но и на двата обекта при зареждане с стандартния 95Н колата показа октани 91.5 дори нямаше и 92 октана. При зареждане на 98 и 95 V-power колата показа точно 95 октана. Друго което ми идва на ум е като отидете на безиностанциа погледнете гърлата на пистолетите на различните бензини. По мой наблюдения при едните се забелязва много отлагания докато другите са чисти Малко или много това също подсказва за някакво качество на бензина независимо дали е с добавки или не.Fiat Bravo GT 1.9 JTD 105hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар