Увлякаха ми лагерите на вала на Брава 1.4 12 v. и се чудя от какво се получи тази работа. Мисля си дали не е от това прехвалено масло щото ми го препоръчаха за много читаво а стана лошо . Приемам мнения за което Благодаря.Грешен раздел -> Преместена.Модераторски екип на Fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за масло I.G.A.T
Collapse
X
-
Темата е дискутирана преди две години, от тогава на сам маслото не е станало по-качествено.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Колеги колкото и да не ми се искаше вчера смених маслото и налях ИГАТ (взех го без пари), и понеже старото беше станало на 11500км. нямах избор. Та исках да питам дали е добър или лош знак потъмняването му за няма и 100км пробег? Иначе колата си работи нормално както преди.НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!
Коментар
-
Валентино_88 написа:Колеги колкото и да не ми се искаше вчера смених маслото и налях ИГАТ (взех го без пари), и понеже старото беше станало на 11500км. нямах избор. Та исках да питам дали е добър или лош знак потъмняването му за няма и 100км пробег? Иначе колата си работи нормално както преди.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
И моето мнение от грешката ми да го сложа веднъж на бившият ми Сеат от тази гад (I.G.A.T) е,че е пълен боклук,веднага мотора стана по-шумен,а хидравличните повдигачи на клапаните при всяко палене изтропваха на умряло и това веднага след като го налях и докато не го изхвърлих.FIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар