Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за масло I.G.A.T

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мнения за масло I.G.A.T

Увлякаха ми лагерите на вала на Брава 1.4 12 v. и се чудя от какво се получи тази работа. Мисля си дали не е от това прехвалено масло щото ми го препоръчаха за много читаво а стана лошо . Приемам мнения за което Благодаря.Грешен раздел -> Преместена.Модераторски екип на Fiat-bg.org
    Италианките-най доброто м/у цена-качество

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...highlight=igat
    И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Значи си вкарах автогол с това масло и вярно е купено от Евро 7
      Италианките-най доброто м/у цена-качество

Коментар

аз карах с такова масло като купих колата и моето мнение е че е добро поне след това което видях преди да сложа Селенията. За мен не си направил грешка
        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Кофти масло е ...
          '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
          '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

От личен опит-сложих го на един форд ескорт и след 900 км започна да препушва синьо във високите обороти,сменихго и се оправи.От опита на един съсед с вектра-задрали биелни лагери.Изводите си ги правете вие...
            Fiat Brava 1.2,16в

Коментар

Темата е дискутирана преди две години, от тогава на сам маслото не е станало по-качествено .
              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Колеги колкото и да не ми се искаше вчера смених маслото и налях ИГАТ (взех го без пари), и понеже старото беше станало на 11500км. нямах избор. Та исках да питам дали е добър или лош знак потъмняването му за няма и 100км пробег? Иначе колата си работи нормално както преди.
                НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!

Коментар

Ако мотора е бил чист си е лош знак
                  '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                  '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

абсолютно нормално е да потъмнее
                    2015 Renault Megane Expression GT
                    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Валентино_88 написа:
                      Колеги колкото и да не ми се искаше вчера смених маслото и налях ИГАТ (взех го без пари), и понеже старото беше станало на 11500км. нямах избор. Та исках да питам дали е добър или лош знак потъмняването му за няма и 100км пробег? Иначе колата си работи нормално както преди.
                      Това е ни така ни онака. Зависи от конкретният двигател. В случая възможностите са две. 1. Предишното масло е било боклук и не е миело добре двигателя. В резултат свежото масло, каквото и да е то, веднага ще поеме от мръсотията.2. Новото масло потъмнява много бързо и губи вискозитета си, което не говори добре за него. Кое се случва при теб не може никой да каже според мен. Ти знаеш как си обслужваш автомобила и с какви горива караш. Освен това критерият потъмняло е много, много разводнено понятие. Когато двг е чист, чак след 1000км. ще забележиш разлики в цвета на маслото на щеката. Но ако го сложиш на лист хартия, ще видиш, че има много по-голяма разлика.Проверявай го по-често да не си загуби вискозитета. Ако мотора е бензинов ще стане твърде рядко, ако е дизел обратно.
                      Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

И моето мнение от грешката ми да го сложа веднъж на бившият ми Сеат от тази гад (I.G.A.T) е,че е пълен боклук,веднага мотора стана по-шумен,а хидравличните повдигачи на клапаните при всяко палене изтропваха на умряло и това веднага след като го налях и докато не го изхвърлих.
                        FIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP

Коментар

Пълно менте е тоз IGAT!!! За 5000км съм долял 0,5л масло (10w40) ,при положение, че преди съм доливал max 0.3л и то след 8000км, когато маслото започва да си отива. До няколко дни отива в канала и наливам Ac Delco 5w40.
                          НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!

Коментар

Working...
                          X