Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за гуми

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съвет за гуми

Ще купувам нови гуми за кемпера и имам нужда от съвет.Това което търся е лятна гума, 185/80 R14C, товарен индекс 102 поне, 8 плата. Маркова гума от среден и висок клас. Не търся компромис и ниска цена. Искам добра возия, здравина и по възможност да не е съвсем безпомощна на мокра трева.Посъветваха ме за michelin agilis 81, но не се произвеждат вече. Посъветваха ме и за continental vanco 2, но и тях ги спрели.Моля за идеи.

Re: Съвет за гуми

ls1 написа:
    Посъветваха ме за michelin agilis 81, но не се произвеждат вече.
    michelin agilis 81За лекотоварни гуми не мога да дам съвет.

Коментар

Пуснах моя гумаджия да я търси и той след развъртането на телефони ми каза че вече я няма тая гума. Понеже и аз като теб я видях тук и там в интернет помолих втори ’мой’ гумаджия, този път от София, да развърти телефоните (всъщност човека който ми я препоръча) и за негова изненада резултата беше същия - вече не се произвежда и я няма никъде.Исках точно тази гума първо защото съм върл фен на Мишлен, второ че шарката и е М+S (може да ме изкара от леко кално), а гумата е лятна. Обикновения Агилис доколкото разбрах е перфектен на асфалт, но, цитирам, "пълни палячовци на кал". 90% от кемперджиите в кемпер форума заради това са със зимни гуми целогодишно, но честно казано не ми харесва идеята...

Коментар

Working...
      X