Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Размер гуми за Стило

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Размер гуми за Стило

Колеги ще си купувам скоро летни гуми, старите с който взех колата са доста изтъркани Бриджстоун, като са с размер 20555 r16, такива дават и по книжка за Стило, въпросът ми е дали може да сложа някакви примерно 20560 който да направят колата една идея по висока , че е нисичка за варненските трапове! Ще ги слагам на заводските лети джанти на Фиат!! ??

Ниска ? Принципно можеш, ако имаш ASR гледай и 4те да са еднакви.Недостатъци - ще ти показва грешно скоростта и ще ти изчислява грешно разхода.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Въобще не е ниска като цяло, макар и на 55 гума :D.
      Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Ако сложа 20560, колко ще спечеля 0.5см ли?

Коментар

Взех си 20555 r16 91Н, с дота 2810, Dayton d320 произведени в Полша , продукт на Бриджстоун, с 2 години гаранция, 116лв с ддс от Метро Плевен. Утре ще ги монтирам!

Коментар

svetljotod написа:
            Ако сложа 20560, колко ще спечеля 0.5см ли?
            Ще спечелиш 5 % от 205 (10.25 мм). Нали не мислиш, че гума ХХХ/55 е 55 мм висока, а ХХХ/60 - 60 мм?

Коментар

Колега трябваше да се консултираш преди да ги вземеш Dayton-ките.
              Fiat Tipo
              Corsa b комби !

Коментар

Че какво им е на Daytona, я кажете , да ме хване яд сега? Според мен са по добре от Барум Бравириус 2 , които вървят по 130лв бройката, а пък повече от 500лв не ми се даваха за летни гуми!

Коментар

Нищо им няма, нови гуми, радвай им се.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

аз съм с Dayton d 210 и съм доволен. предполагам че d 320 като по-нов модел ще са по-добри2 години си ги карам зиме и лете и не съм имал проблеми.
                    Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
                    Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Значи днеска ги сложих много стабилна стана колата, и на мокро защото заваля порой, а и много добре изглеждат на вид гумите, сравнение с изтърканите ми Бриджстоун Потенца, с които купих колата!

Коментар

Working...
                      X