http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...844&highlight=Това е колата, купена е с гуми 195/45/15 миналото лято, плачат за смяна, но се чудя мога ли да сложа по-високи ... щото София е дупка до дупка ... примерно 195/50/15 или 195/55/15? И наистина ли километража ще започне да отчита грешно? Изобщо някой би ли ми обяснил по-подробно? А в нета търсих да прочета какви гуми се препоръчват за тая кола, но не открих ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви гуми да сложа на това пунто?
Collapse
X
-
Етикети: –
-
Re: Какви гуми да сложа на това пунто?
nadili написа:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...844&highlight=Това е колата, купена е с гуми 195/45/15 миналото лято, плачат за смяна, но се чудя мога ли да сложа по-високи ... щото София е дупка до дупка ... примерно 195/50/15 или 195/55/15? И наистина ли километража ще започне да отчита грешно? Изобщо някой би ли ми обяснил по-подробно? А в нета търсих да прочета какви гуми се препоръчват за тая кола, но не открих ...
-
nadili написа:А в нета търсих да прочета какви гуми се препоръчват за тая кола, но не открих ...
Коментар
-
nadili
И така, сложих 195/50/15 ... при пълен ляв и пълен десен предните гуми стържат - не в калника, а в една пластмаса, която предполагам предпазва да не влиза кал зад гумите ... не е некъв кой знае какъв "грохот" ама ме дразни, и най-вероятно не е много добре да е така ... помагайте пак, момчета Други гуми ли да търся или ако не е много фатално да карам така, без много да въртя волана
Коментар
-
nadili написа:И така, сложих 195/50/15 ... при пълен ляв и пълен десен предните гуми стържат - не в калника, а в една пластмаса, която предполагам предпазва да не влиза кал зад гумите ... не е некъв кой знае какъв "грохот" ама ме дразни, и най-вероятно не е много добре да е така ... помагайте пак, момчета Други гуми ли да търся или ако не е много фатално да карам така, без много да въртя волана
Коментар
-
nadili
Да се махнат тези пластмаси ли? Идея нямам могат ли да се махнат, но без тях предполагам ще е кофти ... не съм се заглеждала другите коли имат ли?!
Коментар
-
nadili написа:Да се махнат тези пластмаси ли? Идея нямам могат ли да се махнат, но без тях предполагам ще е кофти ... не съм се заглеждала другите коли имат ли?!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар