Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви гуми да сложа на това пунто?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какви гуми да сложа на това пунто?

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...844&highlight=Това е колата, купена е с гуми 195/45/15 миналото лято, плачат за смяна, но се чудя мога ли да сложа по-високи ... щото София е дупка до дупка ... примерно 195/50/15 или 195/55/15? И наистина ли километража ще започне да отчита грешно? Изобщо някой би ли ми обяснил по-подробно? А в нета търсих да прочета какви гуми се препоръчват за тая кола, но не открих ...

Re: Какви гуми да сложа на това пунто?

nadili написа:
    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...844&highlight=Това е колата, купена е с гуми 195/45/15 миналото лято, плачат за смяна, но се чудя мога ли да сложа по-високи ... щото София е дупка до дупка ... примерно 195/50/15 или 195/55/15? И наистина ли километража ще започне да отчита грешно? Изобщо някой би ли ми обяснил по-подробно? А в нета търсих да прочета какви гуми се препоръчват за тая кола, но не открих ...
    Че защо да не можеш,аз днес си сложих 185/60/15 до вчера бях със 195/50/15.Така че слагай смело,моята кола е Фиат Брава,но мисля че това няма чак такова значение.Като ти гледам колата колко място има до калника може спокойно да сложиш на 60

Коментар

185/60 или 195/55 Предпочети по височките.
      Fiat Tipo
      Corsa b комби !

Коментар

nadili написа:
        А в нета търсих да прочета какви гуми се препоръчват за тая кола, но не открих ...
        Размери за Пунто

Коментар

И така, сложих 195/50/15 ... при пълен ляв и пълен десен предните гуми стържат - не в калника, а в една пластмаса, която предполагам предпазва да не влиза кал зад гумите ... не е некъв кой знае какъв "грохот" ама ме дразни, и най-вероятно не е много добре да е така ... помагайте пак, момчета Други гуми ли да търся или ако не е много фатално да карам така, без много да въртя волана

Коментар

nadili написа:
            И така, сложих 195/50/15 ... при пълен ляв и пълен десен предните гуми стържат - не в калника, а в една пластмаса, която предполагам предпазва да не влиза кал зад гумите ... не е некъв кой знае какъв "грохот" ама ме дразни, и най-вероятно не е много добре да е така ... помагайте пак, момчета Други гуми ли да търся или ако не е много фатално да карам така, без много да въртя волана
            Това не е никакъв проблем.Неможе ли да се махне?

Коментар

Да се махнат тези пластмаси ли? Идея нямам могат ли да се махнат, но без тях предполагам ще е кофти ... не съм се заглеждала другите коли имат ли?!

Коментар

nadili написа:
                Да се махнат тези пластмаси ли? Идея нямам могат ли да се махнат, но без тях предполагам ще е кофти ... не съм се заглеждала другите коли имат ли?!
                Колко често ти се налага да завиваш до край,май и при мен опира ама не е чак такъв проблем.Карай си спокойно нищо лошо не може да стане.Лично аз немога да схвана къде точно опира при теб.

Коментар

Working...
                X