Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подходящо ли е масло за американски коли за FIAT?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Подходящо ли е масло за американски коли за FIAT?

Изпадна ми доста на тънко американски кастрол.Обаче на бутилката пише да се използва само в Америка. Предполагам на фиата ще му хареса ама все пак да питам.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Ако отговаря на всичко го наливай смело.

Коментар

Маслото е хубаво, сипвам на БМВ-то от него... Впрочем на колко го вземаш? На мен ми го дават за 10 лева литъра... Ей така да сверим часовниците
      Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

D. Stanev написа:
        Маслото е хубаво, сипвам на БМВ-то от него... Впрочем на колко го вземаш? На мен ми го дават за 10 лева литъра... Ей така да сверим часовниците
        Малко по евтино го взимам.Откъде го купуваш ако не е тайна? Може и на ЛС.
        FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

Наливай смело. И не пише "смао за американски коли" а "да не се продава извън Америка" . Явно е свързано с политиката им за износ или таксите върху продукти за вътрешен и външен пазар. Американците карат и италиански коли
          Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Американците сменят масло на 3-5000км.(3000мили). Не знам дали е заради огромните магистрали или маслата им са по-смотани......

Коментар

max-2 написа:
              Американците сменят масло на 3-5000км.(3000мили). Не знам дали е заради огромните магистрали или маслата им са по-смотани......
              По-скоро заради големите задръстваня, колега Те ония бръмчат на място три пъти по-дълго отколкото са в движение. Трябва да го сменят на моточасове ако питаш мен
              Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

infineon написа:
                D. Stanev написа:
                Колега, това масло еднакво ли е с това което продаваш?
                Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Stefanaki написа:
                  infineon написа:
                  D. Stanev написа:
                  Колега, това масло еднакво ли е с това което продаваш?
                  Е еднакво е, както виждаш и снимката на бутилката е една и съща. Това че се сменя на по често истина ли е??
                  FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                    Наливай смело. И не пише "смао за американски коли" а "да не се продава извън Америка" . Явно е свързано с политиката им за износ или таксите върху продукти за вътрешен и външен пазар. Американците карат и италиански коли
                    За карането карат,ама освен Ламборгини и Ферари,други такива не съм виждал.По темата: Маслото си е съвсем нормално 10В40 на Кастрол и не е необходимо да се сменя на 5000км. Спокойно може да се кара до 8-10 000км.
                    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

С такъв кастрол карам и аз. Наливай смело. Само обърни внимание, да не е изтекла вече годността.

Коментар

явно това масло е доста популярно.на мен ми го предлагат от повече от 2 години.някой купувал ли го е от магазин.и защо е толкова евтино.
                        FIAT STILO 1.6 16V 3 врати

Коментар

lumitimi написа:
                          ...и защо е толкова евтино.
                          Явно го внасят по втория начин, затова. Близко е до ъкъла, щом на етикета пише "Да не се продава извън Америка" .

Коментар

масло

Такоива масла се продават тук на Пенчо Славейков и Прага фирмата внася части от Америта и търгува по ebay
                            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Предполагам е ясно но да наблегна - показаното масло в първият пост е само за бензинови мотори.
                              Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Working...
                              X