Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паразитна и обтяжна ролка... лагери?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Паразитна и обтяжна ролка... лагери?

Здравейте колеги имам следният въпрос може ли на някоя от двете роли и по-конкртно ме интересува на паразитната дали може да се смени лагера. Избива ли се и как някои правил ли е тази процедура?В смисъл искам ако има вариант да си сложа качествен лагер, че май ментетата са много и се разшумяват за нула време...

Колега и ас имам в момента съштия проблем и ми сфиреше като разгонена кучка и незнам дали може да се избие лагера. Но ще пробам и ако има някаф ефект щте пиша ако не мога да я избия утре купувам нова за 40лв и решавам проблема но мн по евтино ще е ако се смени само лагера.
    Fiat Marea Weekend 1.8 16v 1997

Alfa Romeo 146 1.9TD 1995

Коментар

Виж тази тема: Направи си сам ролка. Нека BREDA да фалират!!!

Коментар

Лoшото е, че мойта е пластмасова и не го виждам този вариант!

Коментар

Ето снимки (много лоши) по-времето на онази тема и по времето когато аз правих операцията. Мога да ти я снимам как изглежда в момента (все още е в кутийката, т.е. не съм я слагал).

Коментар

Колега обясни моля те как си процедирал с избиването?

Коментар

Здравеите колеги аз мотиа паразитна ролка я позакрепих за незвесно време, начи махнах и одвете страни железните шаибички и от двете страни на лагера и извадих сеператорите и от двете страни и видях че сачмите на лагера не са водште зле и леглата им исчистих вътре всичко, зор видях докато го исчиста то не беше с нафта с масло и накрая светна намазах го с синя грес и подредих сачмите и поставих исчистения сеператор и от двете страни и я сложих на колата и запалих и беше като нова но колко дни или седмици ште издарйи така незнам. Но преди тази процедури пробвах да го избия и неможх такаче маи не може да се избива лагера на паразитна ролка.
              Fiat Marea Weekend 1.8 16v 1997

Alfa Romeo 146 1.9TD 1995

Коментар

По-горе в темата Оги е дал друга тема. Проследи я за мойте мнения с ролка в ръка. Така ще ти е най-прегледно и ясно какво точно е нужно за да се избие лагера.

Коментар

lqmbata написа:
                  Здравеите колеги аз мотиа паразитна ролка я позакрепих за незвесно време, начи махнах и одвете страни железните шаибички и от двете страни на лагера и извадих сеператорите и от двете страни и видях че сачмите на лагера не са водште зле и леглата им исчистих вътре всичко, зор видях докато го исчиста то не беше с нафта с масло и накрая светна намазах го с синя грес и подредих сачмите и поставих исчистения сеператор и от двете страни и я сложих на колата и запалих и беше като нова но колко дни или седмици ште издарйи така незнам. Но преди тази процедури пробвах да го избия и неможх такаче маи не може да се избива лагера на паразитна ролка.
                  Щом е смазана добре, не и се притеснявай. Още повече че не си забелязъл проблеми, като надраскани повърхности. С оглед ментетата на пазара и нереалните цени за тях, аз ще правя същото ако е възможно.
                  Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Working...
                  X