Здравейте колеги имам следният въпрос може ли на някоя от двете роли и по-конкртно ме интересува на паразитната дали може да се смени лагера. Избива ли се и как някои правил ли е тази процедура?В смисъл искам ако има вариант да си сложа качествен лагер, че май ментетата са много и се разшумяват за нула време...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Паразитна и обтяжна ролка... лагери?
Collapse
X
-
Колега и ас имам в момента съштия проблем и ми сфиреше като разгонена кучка и незнам дали може да се избие лагера. Но ще пробам и ако има някаф ефект щте пиша ако не мога да я избия утре купувам нова за 40лв и решавам проблема но мн по евтино ще е ако се смени само лагера.Fiat Marea Weekend 1.8 16v 1997
Alfa Romeo 146 1.9TD 1995
-
Здравеите колеги аз мотиа паразитна ролка я позакрепих за незвесно време, начи махнах и одвете страни железните шаибички и от двете страни на лагера и извадих сеператорите и от двете страни и видях че сачмите на лагера не са водште зле и леглата им исчистих вътре всичко, зор видях докато го исчиста то не беше с нафта с масло и накрая светна намазах го с синя грес и подредих сачмите и поставих исчистения сеператор и от двете страни и я сложих на колата и запалих и беше като нова но колко дни или седмици ште издарйи така незнам. Но преди тази процедури пробвах да го избия и неможх такаче маи не може да се избива лагера на паразитна ролка.Fiat Marea Weekend 1.8 16v 1997
Alfa Romeo 146 1.9TD 1995
Коментар
-
lqmbata написа:Здравеите колеги аз мотиа паразитна ролка я позакрепих за незвесно време, начи махнах и одвете страни железните шаибички и от двете страни на лагера и извадих сеператорите и от двете страни и видях че сачмите на лагера не са водште зле и леглата им исчистих вътре всичко, зор видях докато го исчиста то не беше с нафта с масло и накрая светна намазах го с синя грес и подредих сачмите и поставих исчистения сеператор и от двете страни и я сложих на колата и запалих и беше като нова но колко дни или седмици ште издарйи така незнам. Но преди тази процедури пробвах да го избия и неможх такаче маи не може да се избива лагера на паразитна ролка.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар