Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съединител 1.9 жтд 105.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съединител 1.9 жтд 105.

Колеги някой има ли мнение за този съединител.След много разговори с колеги с тези мотори и продавачи,препоръката им беше за това Валео.Очаквам мнения преди да го монтирам.
    Прикачени файлове
    Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo

Личното ми мнение е, че ако е със син стикер вместо със зелен е много по-добре. Поне така се твърди по сервизи и магазини. Зеления стикер го дават, че е заводски рециклирана част. С точно такъв комплект изкарах 25 - 30 000 км, а сега съм със синия стикер.

Коментар

И сега на колко километра си от смяната?
      Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo

Коментар

Аз сложих такъв Fiat by Valeo(със син стикер, въпреки че това за цвета го чувам за първи път) и досега около 10000 км. Имам усещането, че педала не е така лек както в началото. Ако ми се наложи някой ден пак да сменям съединител най-вероятно ще търся друг вариант.
        Brava 1.9 JTD 100, 2001

Коментар

То почти няма друг вариант.Поръчваш Лук и идва Валео.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

kimirai написа:
            И сега на колко километра си от смяната?
            Аз го смених през есента с нов оригинален комплект, но този път със син стикер. Стария изкара около 25 000 км и му омекна притискателя - без чип беше ок, но с чип буксуваше при по-рязко подаване на газ независимо от оборотите. Иначе бях поръчал Luk, но като дойде в кутията си беше Валео, но на двойна цена. Закс комплект така и не успях да намеря.Ако имаш притрисане при потегляне или чаткане на празен ход, подготви се и маховика да ти е за смяна.

Коментар

аз от англия като си поръчах лук-а си дойде лук.
              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                Пусни снимки да видя този Лук, моля.Едит: всъщност ти си с бензинка и за твоя комплект незнам как седят нещата! Но за JTD 105 от кутията на LuK излиза Valeo, но на поне двойна цена.

Коментар

Airfan написа:
                  pakumba написа:
                  Пусни снимки да видя този Лук, моля.Едит: всъщност ти си с бензинка и за твоя комплект незнам как седят нещата! Но за JTD 105 от кутията на LuK излиза Valeo, но на поне двойна цена.
                  мда, с бензинка съм. снимки нямам, това беше преди година. само се хваля
                  Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

кола

И моя е такъв от Стабмолийски 155.Май беше около 150лв Винаги се разваля лагера независимо марката .Я провери дали няма и щампа малки букви /АР/.
                    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: кола

kluchar написа:
                      И моя е такъв от Стабмолийски 155.Май беше около 150лв Винаги се разваля лагера независимо марката .Я провери дали няма и щампа малки букви /АР/.
                      Моя лагер на 25 000 км беше перфектен, а преди това като го смених на незнайно колко хиляди километра, лагера пак беше перфектен, но притискателя се беше счупил.

Коментар

Working...
                      X