Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за гуми - с колко ще се повдигне колата?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

quintessenz написа:
    масово забелязвам в тоя форум че се слагат много широки гуми на тесни джанти 215 на 7ж прилича на бандаж.. на балон.. просто не изглежда правилно отзад може да изглежда добре ама в профил...
    Това мнение от какво е продиктувано - лично ти смяташ, че е неправилно, защото не ти харесва, или гледаш някакъв технически документ, в който пише, че на джанта с ширина 7 инча не трябва да се поставя гума с ширина 215 мм?

Коментар

Не съм казал че не може и за разлика от много хора в тоя форум не се ръководя по документи и упътвания който намирам в интернет по принцип наистина не ми харесва такъв вид на гумата но не съм и фен на "стречнатите" гуми ако ти си свикнал да диктуваш от документи аз знам какво е в реалност. И не бързай да биеш контра просто изразявам мнение. Стига сме цапали темата на колегата
      Haters Gonna Hate

Коментар

Колега съмнявам се да намериш 215 15ки освен джипови 15ки 205 е най широкото което ще намериш повече ако ти трябва взимаш 16ки
        Fiat punto 1,1
        Fiat bravo 1,6 16v
        Fiat bravo 2,0 20v
        Honda civic 1,5
        BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

KrAs написа:
          Колега съмнявам се да намериш 215 15ки освен джипови 15ки 205 е най широкото което ще намериш повече ако ти трябва взимаш 16ки
          Намирал съм широки 15-ки, ама вървят доста скъпо Ония ден гледах при гумаджиите 215/45/15, даже имаше едни 225 ама не погледнах височината, а 16-ка никога няма да сложа :D
          Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Working...
          X