Колеги, някой знае ли ако сложа гуми 205/55/15 колко горе долу ще се повдигне колата Сегашния ми размер гуми е 195/50/15 Благодаря на всички предварително Грешен раздел - преместена.Допълнено заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за гуми - с колко ще се повдигне колата?
Collapse
X
-
Valiosport написа:Сегашните са 195 и ми се струват малки, искам по-широки :P Като смятах с калкулатора 205/50/15 са по-големи като диаметър от 195/50/15 ама колко е вярно не знам
Коментар
-
Най- добрия вариант намираш колега с такива гуми на джантите слагаш едната и тестваш ако си с окачването като в гаража ти имам лошо предчуствие за завиването но без проба няма как да сме сигурниFiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
-
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Колегата е с типо и е с спортно окачване можеш да погледнеш гаража му, колега 205 на 6ж джанта ще изглежда адски грозно също така ще се чува и неприятен звук от гумите ти като на някой лада нива джантата ти с гумата ти ще изглежда така /__ борда на самата гума няма да може да се разпъне като хората по бих се съгласил да разпънеш гума на джанта вместо да я свиваш. Моя съвет е вземи 6,5 джанти а за калниците ако опират гумите като гледам как ти се виждат подкалниците мн. лесно ще се клъцнат ПоздравиFiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
-
Добре е качил снимка колегата , няма значение дали е браво или типо, мисълта ми беше да вида как стои самата гума на 6J джанта, защото сега съм със 195 и ми се искаше да сложа 205 ... За опиране ми е ясно, че няма да опира, пък и да не може да прави пълен завой не е страшно ... За 6,5 джанта съм съгласен, че 205 ще и стои добре, ама като ще зимам джанти ще е нещо по-широко. Харесъл съм си едни 15-ки 7J и мисля да слагам 215/45/15 гуми, а дали ще могат да се намерат такива Калника само единия е зейнал колега, щото е крива веждата и не може да влезе ... трябва да се изправиТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар