А как съхранявате зимните гуми, без джанти?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как съхранявате гуми без джанти?
Collapse
X
-
raven_1 написа:Легнали , на тъмно и влажно .Гумаджия ме е съветвал
Коментар
-
ogi28b написа:[Обърках се, кое е вярно и защо?
Коментар
-
Така, значи колега под влага,никой няма в предвид гумата да е подложена на открити атмосферни условия.Няма мазе ,която влажност да е същата или по-малка от която и да е жилищна стая.Не предполагах,че чак толкова неразбран ще остана :D .Не казах мазе,защото таванските помещения също се предполага,че са влажни,а също така гаражи,складове и т.н.Но когато някой каже ,че е съхранявал гумата на топло и сухо в къщата си (където сиг температурата стига до 25 градуса,а в зависимост от отоплението влажността на въздуха е мн различна) и видиш ли колко е запазена , не си прави голяма реклама, поне аз не търся такива гуми и не бих си купил.
Коментар
-
Това, което аз знам от гумаджии е, че когато се съхраняват легнали, било то с джанти, без, една върху друга или всички поотделно, после ако има някакъв проблем един баланс и сте готови.Докато когато се съхраняват прави честичко се получават криви гуми, което не се оправя просто с баланс, а може да бъде и опасно. Вече всеки си знае за себе си. Откакто стоях на 20км от София, защото крива гума, съхранявана неправилно се изметна и направо се разпра със 170 км/ч, залагам на легнали.....добре, че беше задна....'97 Brava 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар