Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ако сложа гуми 195/50/15..на Пунто 1.2 !?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ако сложа гуми 195/50/15..на Пунто 1.2 !?

Колеги дали ще имам ядове..?Някои да сподели,освен дискомфорта при возията..и т.н...накакви +..
    achmonekk PUNTO S

Принципно не би трябвало да имаш проблеми но ще ти товари излишно двигателя, който и без това не е особено мощен.
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

сложи 185/50 или на 55 и ще останеш приятно изненадан от резултата... аз от оригиналните 155/70/13 минах на 185/55/15 километража лъже малко с 5-6км естествено усеща се съвсем малко че се спъна откъм ускорение, а возията стана с 1 идея по-добра, разхода ми не мръдна
      Haters Gonna Hate

Коментар

Знам..185/55/15..е добре! Ама джантите ми са 7 дяла..и не искам да слагам по-малки от 195/50 15! И нови гуми си харесах Ханкук..
        achmonekk PUNTO S

Коментар

7J е точно за 185.. но както и да е в крайна сметка слагай смело най-много разхода да усетиш малко
          Haters Gonna Hate

Коментар

За тази джанта минимум 195!
            Nissan Primera 1.6 16v P11
            ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

achmonekk1 написа:
              Знам..185/55/15..е добре! Ама джантите ми са 7 дяла..и не искам да слагам по-малки от 195/50 15! И нови гуми си харесах Ханкук..
              В такъв случай щом джантите са ти 7J слагай 195/50/15 пък ако имаш възможност и 205/50/15
              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

kantarev написа:
                ама как така минимум като аз съм с 7J и съм 185 гуми и въобще даже не са разтегнати.. а пък 205 изглежда супер смешно на 7-ца :D
                Haters Gonna Hate

Коментар

Питах на много места..за7J размер на джанта дават от 195 нагоре до 225 ми казаха може?!И аз искам по принцип да сложа 185..ама нямало да прилепва добре гумата,и на остър завои ..Проблем!?!
                  achmonekk PUNTO S

Коментар

Заводски на джанти 6J колата ми беше със 185 гуми.
                    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

quintessenz написа:
                      kantarev написа:
                      ама как така минимум като аз съм с 7J и съм 185 гуми и въобще даже не са разтегнати.. а пък 205 изглежда супер смешно на 7-ца :D
                      Колега прочети малко повече има достатъчно инфо в нета. 7J си е баш за 205,че и за 215 гума .С тези 185 дето си на тази джанта ще се претрепеш някъде по завоите
                      Nissan Primera 1.6 16v P11
                      ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

А за Hankook K107..някои да сподели?!Мнения?http://www.avtogumi.bg/oscommerce/le...50-p-8570.html
                        achmonekk PUNTO S

Коментар

Вместо всеки да казва различни числа, достатъчно е да погледнете тази важна тема.

Коментар

kantarev написа:
                            quintessenz написа:
                            kantarev написа:
                            Колега прочети малко повече има достатъчно инфо в нета. 7J си е баш за 205,че и за 215 гума .С тези 185 дето си на тази джанта ще се претрепеш някъде по завоите
                            ама повечето тука хич не ви слушат главите еии да вземете вие да СПРЕТЕ ДА СЕ "ОБРАЗОВАТЕ" и малко ПРАКТИКА да пробвате а? пич пепел ти на устата с тези гуми и с тези джанти до 160 в завой проблеми съм нямал даже сам съм си ги монтирал гумите както и да е... до колегата който пусна темата нищо няма да разбереш отивай слагай 185 или 195 както сметнеш за по добре че още малко ако почакаш някой ще каже че трябва да и сложиш 255 на тая джанта
                            Haters Gonna Hate

Коментар

Благодаря на всички които си казаха мнението,но основния ми въпрос беше,като питане -дали ще прецакам колата/и в частност и мене/ако сложа такива гуми?!?!?!? Като плюсове и минуси..какво печеля или загубя?!?!?!?И някои карал ли с hankook ventus s1 evohttp://www.google.bg/images?hl=bg&biw=1021&bih=658&q=hankook+ventus+s1+ evo&wrapid=tlif130123842982811&um=1&ie=UTF-8&source=univ&sa=X&ei=n1KPTaH5NNGJhQfalOC7Dg&ved=0 CDwQsAQ
                              achmonekk PUNTO S

Коментар

Working...
                              X