Здравейте! Искам да попитам какъв най-голям размер гуми мога да сложа на пунтото без да имам проблеми??? Оригинално размера е 185/55/15 , а в момента съм с 175/70/14 като разликата е 3км повече на 100. 175/80/14 ?Грешен раздел - преместена.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Размер гуми Путно МК2 1.2 16V Спортинг
Collapse
X
-
гуми
гумите май са ти големи това е зависи двигатела155/80 R 13 T 165/70 R14 T 185/60 R14 Нhttp://fiat-punto.oneinform.com/teh.html
Коментар
-
Сега последно, (понеже поне на мен не ми стана ясно) максимално висока гума ли търсиш или максимално голям размер (")?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
гуми
Трябва да се съобразиш и с какво J са джантите от тук може да се ориентираш повече http://www.avtogumi.bg/oscommerce/ad...nto/marka/FIAT
Коментар
-
Punto_sporting написа:Искам да е с максимална обиколка гумата и да е 14-ка, защото такива са ми джантите. В този случай ще трябва да е доста висока 175/80/14 или 185/70/14 . Кое може да влезе без главоболия?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Какво имаш предвид под "да нямам главоболия" дали ще лъже скоростомера или дали ще опират При гума на 80 профил сто процента скоростомера ще ти лъже, а за опирането зависи от офсета на джантите ... Ако са наравно с веждите може и да ти опират като се натовари ...Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Искам да имат възможно най-голяма обиколка гумите, казано по-просто да лъжат повече за да мога да компенсирам поне отчасти ефекта на многоооооо късите скорости. Пробвах 175/80/14 и не стават защото при ляв завой опират в кората. В момента съм с 175/70/14 които лъжат с 3 на 100 км. Мисля да пробвам с 185/70/14 - те ще лъжат с 5 км , не са много но все е нещо.Живей живота си, втора серия няма!
Коментар
-
:D:D:D Аз си смятам колко км минавам,никой не искам да лъжа, просто да компенсирам прекалено късите ми скорости. Пример: карам с 80, ако сложа по големи гуми реално ще се движа с 83, 84! Мн е малко но все е нещо, пътувам на дълги разстояния и като сметна крайният ефект пристигам спестявам 10 ,15 мин, отделно ми пада разхода защото не форсирам двигателя.Живей живота си, втора серия няма!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар