Най-високата гума , която можеш да сложиш без да ти опират в подкалниците при завой е 175/70/14.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Размер гуми Путно МК2 1.2 16V Спортинг
Collapse
X
-
Колега дай да си разменим кутийте :D Една бира имаш от мен после Ето за туй говоря , човека как си кара със 90 и колата ще гори по-малко от 5 л. и няма да му реве вътре двигателя. Ще видя моята кога ще я свалям, но така не може. Ако някой има предложения да пише относно проблема ми, то ясно че с гуми няма как да се компенсира огромната разлика.Живей живота си, втора серия няма!
Коментар
-
uBoy написа:Painfall написа:Аз пък не разбирам, какви са тия митове за 80ките гуми? Били нестабилни, били бусовски и незнам си още какви глупости? Моето Пунто - 1.2 мк2 си дойде с гуми 155/80/13 галоши. Взех си 4 зимни и 4 летни същия размер. Карам го вече над година и половина и не съм усетил никакъв проблем - дори напротив - адски доволен съм от високите гуми. Нито колата е нестабилна, нито нищо. Да не говорим, че се е случвало 3-4 пъти да влизам в ЗВЕРСКИ дупки, като нямам проблем нито с гумите, нито с джантите и т.н. За същото време приятел с гуми 195/50/15 успя да спука 3 гуми, да балонира други 3 и да изкриви 2 джанти. Къде е Киро на кирия?
Коментар
-
Колеги , мога да кажа че при разумно каране въобще няма проблеми с какви гуми се кара. Дали е висока или не все там при положение, че се спазва ЗАКОНА! Всеки е имал инцидентна маневра , да избегне дупка или нещо др но ако се движи в рамките на нормалното въобще няма проблем. Който си чупи главата и кара екстремно и неразумно мн ясно, че колата е на ръба на възможностите си и тогава вече има значение . Карайте разумно за да нямаме главоболия послеЖивей живота си, втора серия няма!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар