Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за избор на летни гуми 14ки за Браво 1.2 - 2000г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съвет за избор на летни гуми 14ки за Браво 1.2 - 2000г.

Привет колеги,Предстои ми закупуване на 4броя летни гуми. Зимните са ми 175/65/14. Четох, че за браво 1.2 2000 година може да се сложат гуми с размери 185/60/14, та тия долу са такива. Бихте ли ми препоръчали някой от следните варианти:- Pirelli P6000;- Pirelli P6 Cinturato;- Lassa Impetus Revo;- Autoguard SA 602;- Yokohama C.Drive;- Kumho KH 15 Solus;- Marshall KH35 Matrac;- Maxxis MA-V1;- Westlake SP06.От изброените по-горе марки и модели, единствено ме притеснява като цена Pirelli P6 Cinturato, но ако си заслужават супер много, са вариант.Предварително благодаря.

пирели п 6000 съм имал и са баси боклука, твърди на пластмаса, кофти сцепление и недобро отвеждане на водата. аз пирели след това не съм си купувал. От другите марки разбира се йокохамата или кумхо, мани ги тея измислени марки, ако не държиш на най-евтиното естетвено. може погледнеш и клебер, въпреки че поскъпнаха и дори аз бих се замислил...
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
      пирели п 6000 съм имал и са баси боклука, твърди на пластмаса, кофти сцепление и недобро отвеждане на водата. аз пирели след това не съм си купувал. От другите марки разбира се йокохамата или кумхо, мани ги тея измислени марки, ако не държиш на най-евтиното естетвено. може погледнеш и клебер, въпреки че поскъпнаха и дори аз бих се замислил...
      Спрял съм се на тези модели, тъй като ми предлагат 20% отстъпка в цената. А между йокахама и кумхо кое е за предпочитане?

Коментар

Working...
      X