Привет колеги,Предстои ми закупуване на 4броя летни гуми. Зимните са ми 175/65/14. Четох, че за браво 1.2 2000 година може да се сложат гуми с размери 185/60/14, та тия долу са такива. Бихте ли ми препоръчали някой от следните варианти:- Pirelli P6000;- Pirelli P6 Cinturato;- Lassa Impetus Revo;- Autoguard SA 602;- Yokohama C.Drive;- Kumho KH 15 Solus;- Marshall KH35 Matrac;- Maxxis MA-V1;- Westlake SP06.От изброените по-горе марки и модели, единствено ме притеснява като цена Pirelli P6 Cinturato, но ако си заслужават супер много, са вариант.Предварително благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за избор на летни гуми 14ки за Браво 1.2 - 2000г.
Collapse
X
-
пирели п 6000 съм имал и са баси боклука, твърди на пластмаса, кофти сцепление и недобро отвеждане на водата. аз пирели след това не съм си купувал. От другите марки разбира се йокохамата или кумхо, мани ги тея измислени марки, ако не държиш на най-евтиното естетвено. може погледнеш и клебер, въпреки че поскъпнаха и дори аз бих се замислил...Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
pakumba написа:пирели п 6000 съм имал и са баси боклука, твърди на пластмаса, кофти сцепление и недобро отвеждане на водата. аз пирели след това не съм си купувал. От другите марки разбира се йокохамата или кумхо, мани ги тея измислени марки, ако не държиш на най-евтиното естетвено. може погледнеш и клебер, въпреки че поскъпнаха и дори аз бих се замислил...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар