Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане за размер на чистачки.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Питане за размер на чистачки.

Колеги, може би малко прекалих и си взех чистачки с размер 56/56 см. Дали ще станат без да има разминавания, застъпвания и прочие?По 3,50лв. бройката са, така че и да не стане не е болка за умиране
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

най-много да ти излезнат от стъклото и да ти чистят по боята. мисля че за дясна 56 см са много
    Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
    Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Лява - 55 см. + дясна - 47 см = 102 см. Това на МареаПри теб - 2х56 см = 112 см.Според мен проблема ще е голям :D
      Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
      Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002

Коментар

Явно ще трябва да купя една по-къса и ще си имам една дълга в резерва С какъв размер ще ми препоръчате да взема късата?
        "Без сърца, сме просто машини"
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

56/48 дългата събира капките на късата в най-горно положение
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
            56/48 дългата събира капките на късата в най-горно положение
            Аз ползвам 60/48 и също нямам никакви проблеми.
            Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Аз, като изпробвал много размери, и виждал чистачки в какво ли не положение на едната спрямо другата - бих казал, че това което Стефанаки е написал е най-добрият размер за чистачки, чийто рамена са правилно разположени на шлиците. За 56 дясна - ако не опира в десния край на стъклото, значи рамото е един зъб нагоре. А този въпрос е много често задаван и темите са лесно откриваеми с търсачката.

Коментар

Аз съм с 60/50 и е идеално. Мисля, че по каталог трябва да са 58/48. 56 см. за лява ще стърчи, а пък за дясна ще е малка
                Fiat Marea 1.8 16V

Коментар

tipaj написа:
                  Аз съм с 60/50 и е идеално. Мисля, че по каталог трябва да са 58/48. 56 см. за лява ще стърчи, а пък за дясна ще е малка
                  Напротив - обратното: 56 лява няма да стърчи, а ще е малка, а дясната няма да е малка, ами дори може да излиза извън стъклото. Оригиналният размер наистина е 58/48.

Коментар

ogi28b написа:
                    tipaj написа:
                    Напротив - обратното: 56 лява няма да стърчи, а ще е малка, а дясната няма да е малка, ами дори може да излиза извън стъклото. Оригиналният размер наистина е 58/48.
                    Съгласен съм
                    Fiat Marea 1.8 16V

Коментар

Working...
                    X