Колеги, може би малко прекалих и си взех чистачки с размер 56/56 см. Дали ще станат без да има разминавания, застъпвания и прочие?По 3,50лв. бройката са, така че и да не стане не е болка за умиране
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за размер на чистачки.
Collapse
X
-
Явно ще трябва да купя една по-къса и ще си имам една дълга в резерва С какъв размер ще ми препоръчате да взема късата?"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Sev написа:56/48 дългата събира капките на късата в най-горно положениеAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Аз, като изпробвал много размери, и виждал чистачки в какво ли не положение на едната спрямо другата - бих казал, че това което Стефанаки е написал е най-добрият размер за чистачки, чийто рамена са правилно разположени на шлиците. За 56 дясна - ако не опира в десния край на стъклото, значи рамото е един зъб нагоре. А този въпрос е много често задаван и темите са лесно откриваеми с търсачката.
Коментар
-
tipaj написа:Аз съм с 60/50 и е идеално. Мисля, че по каталог трябва да са 58/48. 56 см. за лява ще стърчи, а пък за дясна ще е малка
Коментар
-
ogi28b написа:tipaj написа:Аз съм с 60/50 и е идеално. Мисля, че по каталог трябва да са 58/48. 56 см. за лява ще стърчи, а пък за дясна ще е малкаFiat Marea 1.8 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар