Здравейте,дойде време за летни гуми Двоумя се между Дунлоп или Ханкоок.Парвите са произведени в Тайланд,а другите в Унгария Ще се радвам да ми помогнете в избора Благодаря ви предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Dunlop SP01 или Hankook k415
Collapse
X
-
За Дънлопа нямам впечатления, а за Ханкуука имам, но за модела K110 V12 evo и размери 185/55/15. Купих ги миналата година, и моите са произведени в Унгария и съм карал около 5000 км. За градско са перфектни, просто нямам забележки, независимо дали е сухо, мокро или има порой. Даже на мокро ми се струва, че държат половин идея по-добре. На извънградско е същото. Забележката ми е само при суха настилка и скорост над 125-130 км/ч. За пръв път, когато ги карах на магистрала, валеше и съм карал най-много със 140 км/ч и бях очарован. Следвашия път обаче беше насред лятото, сухо и като увеличих над 125-130 км/ч., над тази скорост колата беше някак си нестабилна. По-късно заваля и дори на по-висока скорост нямах такова усещане. Надявам се да съм бил полезен, но все пак не говорим за същия модел Ханкуук.FIAT Bravo GT 1.6/16V
Реклама
Collapse
Коментар